Search

ΕΠΣ Έβρου: Σχεδόν παμψηφεί εκλέχθηκε ο συνδυασμός του κ. Χατζημαρινάκη, ψηφίστηκε από όλα τα σωματεία ο υποψήφιος πρόεδρος

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Ο συνδυασμός του Παντελή Χατζημαρινάκη, ο μοναδικός που έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές ψηφίστηκε από την πλειονότητα των αντιπροσώπων των 46 σωματείων που παρεβρέθηκαν στο Διδυμότειχο, με τους περισσότερους ανθρώπους του συνδυασμού μάλιστα να λαμβάνουν την θετική ψήφο όλων των ομάδων. Το ίδιο συνέβη και με τον κ. Χατζημαρινάκη.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Χριστόδουλος Μεντίζης έλαβε 8 ψήφους.

Πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας υπήρξε μία μικρή ένταση και καθυστέρηση μετά από αίτημα του κ. Μεντίζη να ταυτοποιηθούν όλοι οι αντιπρόσωποι των ομάδων που παρεβρίσκονταν στην αίθουσα και είχαν δηλωθεί για να ψηφίσουν.

«Περιμένω από τη νέα διοίκηση να πάρει θέση και να απαντήσει για κάποια πράγματα. Αν δεν τηρήσουμε το καταστατικό δεν μπορούμε να λέμε ότι πάμε να αλλάξουμε τα πράγματα στο ποδόσφαιρο του Έβρου. Υπεύθυνη και υπόλογη η παράταξη του κ. Χατζημαρινάκη να απαντήσει. Θα ζητήσουμε τροποποίηση του καταστατικού την επόμενη σεζόν. Δεδομένη η επιιτυχία της νέας διοίκησης, θα πρέπει όμως να μην εγκλωβιστεί σε παλιές πρακτικές», είπε ο κ. Μεντίζης παίρνωντας τον λόγο και λαμβάνοντας δυνατό χειροκρότημα κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας του.

Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Καραβασίλης τόνισε: «Να διευκρινίσω ότι ο δικαστικός εκπρόσωπος δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να ψηφίσει αν δεν έχει την ταυτότητα του ή κάποιο σχετικό έγγραφο», ενώ πριν αρχίσει η διαδικασία είπε συγκινημένος σχετικά με το αντίο που λέει μετά από 30 χρόνια: «Θα είμαι πάντα κοντά σας σε όλες σας τις στιγμές».

Ο κ. Χατζημαρινάκης ευχαρίστησε με τη σειρά του όλα τα σωματεία που ψήφισαν τα μέλη του συνδυασμού του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Υποψήφιοι για το ΔΣ

Αρχοντόγλου Χαρίσης 43
Βαρσαμακίδης Δημήτριος 46
Γιαντσελίδης Χρήστος 46
Γκαρέλης Ευάγγελος 46
Καραγιάννης Χρήστος 46
Μεντίζης Χριστόδουλος 8
Ραδιόγλου Νικόλαος 45
Σαρδαμάνης Συμεών 46
Σίμογλου Αθανάσιος 46
Τσουκνάδης Ιωακείμ 42
Φαλέκας Δημήτριος 46
Χατζημαρινάκης Παντελής 46

Υποψήφιοι για Αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ

Βουλγαρίδης Νικόλαος 42
Κουπούκης Λεωνίδας 36
Τσιλίκας Σίμος 37

Υποψήφιοι για τακτικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής

Γακίδης Περικλής 46
Πιρπιρής Γεώργιος 46
Πουπουρέντζας Δήμος 46

Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής

Γκοκάκης Αθανάσιος 41

Πλέον αναμένεται να κληθεί το πρώτο ΔΣ της νέας διοίκησης έτσι ώστε αυτή να συγκροτηθεί σε σώμα και να προκύψει ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ.

Photo Credits: Panos Thrakiotis

Share it