Search

Μεταλλίων… συνέχεια για τον Μιχάλη Παπουτσόγλου με ασημένιο στο “Grand Prix” του ΣΕΓΑΣ στην Έδεσσα

Νέα διάκριση για την μεγάλη ελπίδα του ξανθιώτικου στίβου, Μιχάλη Παπουτσόγλου που συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Grand Prix Στίβου, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η σχετική ενημέρωση του Διομήδη Ξάνθης αναφέρει:

Με την μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Παπουτσόγλου ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα Τετάρτη 30.5.2018 οι αγώνες στοίβου GRAND PRIX “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ” στην Έδεσσα.

Από την Έδεσσα δόθηκε εχθές η εκκίνηση των αγώνων του ελληνικού Grand Prix Στίβου, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, χθες το απόγευμα 30.5.2018 στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας «Φόρης Γεντζής», ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και καλές επιδόσεις οι αγώνες στίβου Grand Prix «Αλεξάνδρεια». Φοβερή ποιότητα αγώνων με μεγάλη παρουσία κόσμου και αθλητών από πολλούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μια καλή αγωνιστική ευκαιρία για αξιόλογους αθλητές, που κυνηγάνε τη συμμετοχή τους σε μεγάλη διοργάνωση.
Ο σύλλογός μας για ακόμη μια φορά ήταν και πάλι παρόν με τον έφηβο σπρίντερ μας Μιχάλη Παπουτσόγλου που πήρε μέρος στα 100 μέτρα ανδρών. Εκεί είχε αντιπάλους πολύ μεγάλους αθλητές, μέλη των εθνικών ομάδων. Για μια ακόμη φορά ήταν εξαιρετικός, έδειξε τις δυνατότητες του και μετά από έναν καλό αγώνα κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Μεγάλη κούρσα, πολλές εμπειρίες και πολύ σημαντική νίκη. Η αθλητής μας μάλλον μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις τη σεζόν αυτή. Πολλά συγχαρητήρια στον Μιχάλη και τον προπονητή μας Δημήτρη Παρασκευόπουλου.
Συνεχίζουμε δυνατά !!!

Τα επίσημα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε και στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: http://www.segas.gr/files/2018/Results/alexandreia18.xl

Share it