Search

Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική Ελπίδων των Φασίδη, Σβάρνα στο Λομπανόφσκι

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελπίδων στο πρώτο της παιχνίδι στο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά MEMORIAL LOBANOVSKIY 2018 που διεξάγεται στο Κίεβο καθώς γνώρισε την ήττα από την Σλοβενία με 3-1.

Η Σλοβενία άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 23’ και διπλασίασε τα τέρματά της ύστερα από σχεδόν μία ώρα αγώνα (59’). Στο 75’ ο Μωραϊτης μείωσε σε 2-1, αλλά οι αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος βρήκαν τον τρόπο ένα λεπτό αργότερα να διευρύνουν εκ νέου τη διαφορά τους με δύο γκολ για να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα.

Βασικός ξεκίνησε ο μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Βασίλης Φασίδης, ενώ ως αλλαγή πέρασε στο ματς ο αμυντικός της Ξάνθης Στράτος Σβάρνας. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (31/05) τον ηττημένο του άλλου ζευγαριού (Ουκρανία-Ισραήλ) στον μικρό τελικό του διεθνούς τουρνουά.

ΕΛΛΑΔΑ: Κουσιάδης, Χατζηδιάκος (63’ Ευαγγέλου), Μαυροπάνος, Κατράνης (46’ Κυριακόπουλος), Στάικος (63’ Νάτσος), Καραχάλιος (75’ Σβαρνάς), Φασίδης (63’ Γιούσης), Βασιλούδης (46’ Μωραϊτης), Χατζηγιοβάνης (75’ Μπουζούκης), Κωτσόπουλος, Μασούρας.

Share it