Search

Ο απολογισμός της 30ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 30 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 1 νίκη φιλοξενούμενου ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Η Βιστωνίδα Κοπτερού έκανε φιέστα με νίκη επί της Ένωσης Ασωμάτων, το Φανάρι νίκησε την ΑΕ Κομοτηνής, ο Πόντος Κομοτηνής κέρδισε εκτός έδρας την Φιλία Κομοτηνής, ενώ Ηρακλής Σαπών και Αρχοντικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Ένωση Ασωμάτων 8-1

Με 8-1 νίκησε την Ένωση Ασωμάτων η Βιστωνίδα Κοπτερού και έκλεισε αήττητη την σεζόν. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησε και η απονομή του πρωταθλήματος. Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του αγώνα και δείτε φωτογραφίες από την απονομή με ένα κλικ εδώ.

ΑΟ Φαναρίου-ΑΕ Κομοτηνής 5-4

Με 5-4 νίκησε ο ΑΟ Φαναρίου την ΑΕ Κομοτηνής, με τις δύο ομάδες να κλείσουν την σεζόν με ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Νταναδάς (2), Καραχρυσάφης (2) και Νταναδάς ενώ τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Μηντιούρης (3) και Τσικρής.

Ηρακλής Σαπών-Ατσάλι Αρχοντικών 3-3

Ισόπαλοι με 3-3 αναδείχθηκαν Ηρακλής Σαπών και Ατσάλι Αρχοντικών με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τελικά την τρίτη θέση. Για τα Αρχοντικά χατ-τρικ σημείωσε ο Χαντζή Ρετζέπ.

ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-Πόντος Κομοτηνής 3-4

Με 3-4 νίκησε την Φιλία Κομοτηνής ο Πόντος Κομοτηνής και έκλεισε την σεζόν νικηφόρα. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Γεωργιάδης, Κοτανίδης, Αμοιρόπουλος και Μπατζάκας, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Αρναούτ Ριντβάν (2) και Καραμπατσάκ Αλαϊτήν.

ΑΟ Μύστακας-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-3 α.α.

ΑΣ Αγιοχωρίου-Νέα Δόξα Υφαντών 3-0 α.α.

Αετός Μίσχου-Ελπίδες Κομοτηνής 3-0 α.α.

Ρεπό: ΠΑΕ Ποντίων

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!

Share it