Search

Ισόπαλες Ελπίδα Σαπών και Δόξα Γρατινής στο τελευταίο ματς της σεζόν!

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Ελπίδα Σαπών και Δόξα Γρατινής στο τελευταίο ματς της σεζόν, με τους γηπεδούχους να τερματίζουν τελικά στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος!

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, απειλώντας μόλις στο 2′ με το σουτ του Λιάρου που έφυγε άουτ. Στο 26′ ο Εφτούν απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Καροτενούτο, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι μυντικοί της Δόξας απομάκρυναν την ύστατη στιγμή το πλασέ του Πάλι, πάνω στην γραμμή.

Η Δόξα αιφνιδίασε την Ελπίδα στις αρχές του δευτέρου μέρους, όταν στο 46′ με το σουτ του Κυριακόπουλου έγινε το 0-1. Στο 62′ ο Εφτούν μπλόκαρε το πέναλτι του Αμέτ Ερκάν, στο 73′ ο ίδιος επιθετικός των γηπεδούχων σκόραρε για το 1-1 και λίγο αργότερα αποβλήθηκε. Τα νέα από το γήπεδο του Κοσμίου ήταν έτσι και αλλιώς άσχημα για την Ελπίδα, το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου, δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Μπαλάφα και Δανδανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ελπίδα Σαπών:(Χαριτόπουλος) Ποιμενίδης, Σωμαράκης, Εμμανουήλ, Πασσάς, Ρούφος, Καραθανάσης, Λιάρος, Καροτενούτο, Πάλι, Ερκάν, Μπαμπούρης

Δόξα Γρατινής:(Δίγκας) Μπουτσαχτσή, Μαγκούτας, Λεγάτος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης, Παπαχρόνης, Μπόζης, Κυριακόπουλος, Σεφκέτ

Πηγή: Παρατηρητής της Θράκης

Share it