Search

“Βόμβα” στην Ασπίδα Ξάνθης! Παραιτήθηκε ο Απόστολος Πασλάκης!!!

Σαν κεραυνός εν αιθρία επέπε η απόφαση του Προέδρου και αναμορφωτή της Ασπίδας Ξάνθης, Απόστολου Πασλάκη να παραιτηθεί από την θέση του.

Όπως τόνισε αποκλειστικά στο SportsAddict, η απόφαση του πάρθηκε με γνώμονα το καλό της Ασπίδας και μετά τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση, χωρίς πάντως να θέλει για την ώρα να επεκταθεί περισσότερο.

Μιλάμε για μια πολύ σοβαρή εξέλιξη ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως η ομάδα της Ασπίδας καλείται να τρέξει άμεσα τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα του συλλόγου που θα την βρει στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του κ. Πασλάκη:

«Στην συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΙΔΑΣ την περασμένη Παρασκευή 25 Μαίου 2018, διεπίστωσα με λύπη μου ότι κάποιοι έχουν κουραστεί από τον Πασλάκη, ή μάλλον για να είμαι ακριβής ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΛΑΚΗ. Συνάμα διεπίστωσα ότι υπάρχει διαφορά απόψεων, αντιλήψεων και προσεγγίσεων στο σκέλος που αφορά την προάσπιση των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ. Ως εκ τούτου, επειδή με το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ, η παραίτηση μου είναι μονόδρομος. Θέλω να ευχαριστήσω τους ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ, που χωρίς να είναι ORIGINAL ΑΣΠΙΔΑΙΟΙ, είχαν δεχθεί να με συντροφέψουν στο ταξίδι της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ. Αυτούς έχω ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση να προστατέψω. Επισημαίνω, ότι η διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο έχει μία και μόνη αφετηρία, μία και μόνη πυξίδα: ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ. Το «ευχάριστο» και «χαλαρό» κλίμα σε ουζερί, καφετέριες, καφενεία και στο facebook, δεν συνάδει με ιδιότητες και καθήκοντα ευθύνης: ως εκ τούτου μου είναι αδιάφορο εως αποκρουστικό. Όταν ηρεμήσω, θα εξετάσω τις νομικές και ρεαλιστικές παραμέτρους για την υλοποίηση ενός έργου πνοής για την ΑΣΠΙΔΑ. Μία παρακαταθήκη για το μέλλον. Που το χρωστάμε όλοι στις επόμενες γενιές των ΑΣΠΙΔΑΙΩΝ. Το χρωστάω και εγώ. Φεύγω από την Διοίκηση, ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ.

Ξάνθη 29 Μαίου 2018

Μετά Τιμής

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΣΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ»

Share it