Τα συγχαρητήρια και οι ευχές του Δημάρχου Ξάνθης στον πρωταθλητή Λεύκιππο Ξάνθης!

Στο πλευρό του Λεύκιππου Ξάνθης βρέθηκε στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, που εξέδωσε μέσω του γραφείου τύπου του Δήμου Ξάνθης συγχαρητήριο μήνυμα προς την διοίκηση και τον προπονητή του Λεύκιππου Ξάνθης.

Αναλυτικά:

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» Ξάνθης, ο οποίος στον τελικό της Δράμας νίκησε θριαμβευτικά, με 26 πόντους διαφορά και σκορ 82-56, την ομάδα του «Αστέρα» Καβάλας και πλέον θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ, δυο χρόνια μετά την ίδρυσή του, «κάλπασε» στα γήπεδα και με «στόχο το “αύριο” και όχι το “σήμερα”», έκανε το νταμπλ στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και δικαιωματικά πανηγυρίζει για την μοναδική παρουσία του στον χώρο του μπάσκετ.

Ο κ. Δημαρχόπουλος συγχαίρει την διοικούσα επιτροπή και τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Ματθαίο Σαββίδη, τους αθλητές, τον προπονητή κ. Σωτήρη Κοκκινόπουλο και όλο το επιτελείο της ομάδας, αλλά και τους μοναδικούς φιλάθλους της που στάθηκαν στο πλευρό της καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Εύχεται η επιτυχία αυτή να είναι η αρχή μιας μοναδικής, λαμπρής πορείας.

Share it