Search

Μεγαλώνει την συλλογή μεταλλίων του ο Παπουτσόγλου, ατομικό ρεκόρ για Βασιλειάδου στα “Χειμωνίδεια”!

Επιτυχιών συνέχεια για τον Διομήδη Ξάνθης με τον Μιχάλη Παπουτσόγλου να συνεχίζει να δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση προσθέτοντας ακόμη ένα μετάλλιο στην μεγάλη συλλογή του, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα, ενώ νέο ατομικό ρεκόρ στα 400μέτρα σημείωσε και η Κορασίδα του συλλόγου Χρυσούλα Βασιλειάδου στα “Χειμωνίδεια”

Το σχετικό δελτίο τύπου του Διομήδη Ξάνθης αναφέρει:

Οι επιτυχίες του συλλόγου μας έχουν όμως και συνέχεια. Με στόχο να τιμηθεί η μνήμη του προπονητή των αλμάτων και «Δασκάλου» του αθλητισμού «Κώστα Χειμωνίδη», η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Ομίλου Αθλητών και Φίλων Κώστα Χειμωνίδη, διοργάνωσε την επόμενη ημέρα Κυριακή 27 Μαΐου, για έννατη συνεχόμενη χρονιά και πάλι στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, τους αγώνες στίβου «ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ». Η συγκεκριμένη διοργάνωση φέρει τη σφραγίδα της «άψογα» οργανωμένης εκδήλωσης και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσέλκυσε κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου.
Ένα μετάλλιο και ένα ατομικό ρεκόρ με διάκριση στην κατηγορία πανηγύρισε ο σύλλογός μας. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Παπουτσόγλου στο αγώνισμα των 200 μέτρων Ανδρών, αγωνιζόμενος ως έφηβος, τερμάτισε πρώτος στην γενική και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τρέχοντας την απόσταση σε χρόνο 22,40 και η Χρυσουλα Βασιλειάδου αγωνιζόμενη ως Κορασίδα στο αγώνισμα των 400 μέτρων Γυναικών, σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ τερματίζοντας πρώτη στην σειρά της τρέχοντας την απόσταση σε χρόνο 1:03:40.
Οι αθλητές μας με τις επιδόσεις τους αυτές, ειναι στα όρια συμμετοχής στα τελικά των πανελληνίων πρωταθλημάτων τους, επιβεβαιώνοντας ότι στην κατηγορία τους ανήκουν ανάμεσα στην ελίτ των αγωνισμάτων τους.

Ευχαριστούμε τον προπονητή μας και τα παιδιά μας, την Βαγγελιώ, την Χρυσούλα, τον Μιχάλη και τον Γιάννη που για ακόμη μια φορά με τις διακρίσεις τους αυτές έκαναν τον σύλλογο μας υπερήφανο. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον.

Share it