“Κουπάτος και …Σουπερλιγκάτος με τον ΟΦΗ” ο Θανάσης Ντίνας!

Ο Θανάσης Ντίνας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΟΦΗ, καθώς συμφώνησε για ανανέωση της συνεργασίας του με τους Κρητικούς.  Τη συμφωνία γνωστοποίησε η «μελανόλευκη» ΠΑΕ, με ανάρτησή της στο facebook:

Γράφωντας αναλυτικά: «Κουπάτος και …Σουπερλιγκάτος με τον ΟΦΗ μας, ο Θανάσης Ντίνας! Και του χρόνου θα …πυροβολεί με τον ΟΦΗ μας, στην Σούπερ Λίγκ! Μπράβο Θανάση! #ofi1925»

Ενώ η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρει:

«Mια ακόμη σημαντική ανανέωση για τον ΟΦΗ, της Σούπερ Λίγκ.

Ο Θανάσης Ντίνας θα φοράει και του χρόνου, τη φανέλα της ομάδας μας, καθώς μετά από συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο μεταγραφών και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Καζανάκη, έδωσαν τα χέρια.

Η δεδομένη κοινή επιθυμία των δυο πλευρών για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, είχε φανεί από τις πρώτες συζητήσεις και τη Δευτέρα (28/5), ολοκληρώθηκε.

Ο Θανάσης Ντίνας,ο οποίος είχε σπουδαία συμβολή στην άνοδο του ΟΦΗ, ήταν στις ανανεώσεις που είχε δώσει προτεραιότητα η τεχνική ηγεσία, για το χτίσιμο της ομάδας της νέας περιόδου.

Δέκα γκολ, 3 ασίστ, σε 17 παιχνίδια, είχε ο 29χρονος εξτρέμ με τον ΟΦΗ από τον Ιανουάριο μέχρι και το τέλος της περιόδου.

O Nτίνας είναι ο 6ος παίκτης που ανανεώνει με τον ΟΦΗ, μετά τους Παπαστεριανό, Κομεσίδη,Μπολάκη,Κοιλιάρα, Οικονόμου. Και έπεται συνέχεια».

Share it