Search

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έκλεισαν τις εκκρεμότητες της νέας Γ’ Εθνικής! Ο νέος χάρτης του ομίλου των Θρακιωτών!!!

Στην Γ’ Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου προβιβάστηκαν και  μαθηματικά οι ΠΑΟΚ Κοσμίου και ΑΕΚ Καλαμπακίου, με τις οποίες συμπληρώθηκε το παζλ των 14 ομάδων του 1ου ομίλου της νέας Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Έτσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης απο την ομάδα του Κοσμίου(θυμηθείτε ΕΔΩ), και της ΕΠΣ Δράμας απο την ομάδα του Καλαμπακίου(θυμηθείτε ΕΔΩ) έγιναν γνωστές και οι 14 ομάδες που θα έχει τη νέα χρονιά ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής.

Από πλευράς νεοφώτιστων δεδομένα στη νέα Γ’ Εθνική θα βρίσκονται οι πρωταθλητές: Εθνικός Σιδηροκάστρου(ΕΠΣ Σερρών), Κεραυνός Πέρνης(ΕΠΣ Καβάλας), Ασπίδα Ξάνθης(ΕΠΣ Ξάνθης), Εθνικός Αλεξανδρούπολης(ΕΠΣ Έβρου) ΠΑΟΚ Κοσμίου(ΕΠΣ Θράκης) και ΑΕΚ Καλαμπακίου(ΕΠΣ Δράμας)

Μάλιστα οι Σέρρες τη νέα σαιζόν θα έχουν τετραπλή παρουσία στην κατηγορία, την πιο πολυπληθή μαζί με αυτή της ΕΠΣ Καβάλας που επίσης θα έχει 4 ομάδες. Ενώ ακολουθεί η ΕΠΣ Ξάνθης με 3 ομάδες, ενώ απο 1 ομάδα θα έχουν ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Δράμας.

Ας δούμε όμως πως διαμορφώνεται ο  1ος όμιλος της νέας Γ’ Εθνικής με τα τωρινά δεδομένα, αν και δύσκολα θα αλλάξει κάτι:

ΕΠΣ Έβρου(1): Εθνικός Αλεξανδρούπολης

ΕΠΣ Θράκης(1): ΠΑΟΚ Κοσμίου

ΕΠΣ Ξάνθης(3): Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης

ΕΠΣ Καβάλας(4): ΑΟ Καβάλα, Αετός Ορφανού, Νέστος Χρυσούπολης, Κεραυνός Πέρνης

ΕΠΣ Δράμας(1): ΑΕΚ Καλαμπακίου

ΕΠΣ Σερρών(4): Πανσερραϊκός, Απόλλων Παραλιμνίου, Ελπίς Σκουτάρεως, Εθνικός Σιδηροκάστρου

Share it