Search

Η νύχτα μέρα έγινε στη Χαλκιδική με τον γάμο του Τζούριτς!

Το πιο γλυκό …μπλοκ της καριέρας του δέχθηκε από την Μαρτίνα Γκουίτζι ο Εβρίτης Δημήτρης Τζούριτς.

Ο Έλληνας διεθνής περίμενε υπομονετικά για περίπου 15 λεπτά το …μπλοκ της αγαπημένης του με την οποία αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον φίλων, συγγενών και συμπαικτών στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. “Ναι δέχομαι, I do, si” ήταν η κοινή ατάκα των νεόνυμφων που έλαμπαν από χαρά στην καλύτερη μέρα της ζωής τους. Ραμμένοι αμφότεροι στην Ιταλία, το διάσημο βολεικό ζεύγος γνώρισε την αποθέωση από τους 180 καλεσμένους που είχαν φθάσει από την Ιταλία, την Σερβία, την Βουλγαρία και φυσικά από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα.

Παίκτες όπως ο Ιταλός Κρίστο Ζλατάνοφ, ο Βούλγαρος Ματέι Καζίσκι, ο κουμπάρος του ζευγαριού, Σλοβένος Τίνε Ούρναουτ, ο Σέρβος Λούκα Σούλιαγκιτς, η Ιταλίδα Πάολα Πάτζι απο την Μπέργκαμο, και οι Τερζής, Στεφάνου, Κουρνέτας, Σωτηρίου, Κοκκινάκης, Αρμενάκης, Σμαραγδής, Παπάζογλου, Πρωτοψάλτης, Γκόρτσανιουκ, Μεταξά, Κακουράτου, Καβαθά, ήταν μόνο μερικοί από όλους όσοι ευχήθηκαν βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους στον Έλληνα διεθνή διαγώνιο και στην Ιταλίδα διεθνή κεντρική.

Εκτός του Ούρναουτ κουμπάρος στην τελετή, που έγινε στην ειδυλλιακή τοποθεσία Ποσείδι Χαλκιδικής ήταν επίσης και ο “κολλητός” φίλος του γαμπρού απο την Ορεστιάδα, νυν γυμναστής της Εθνικής γυναικών, Γιάννης Παρασχίδης. Από την Ορεστιάδα παρόντες ήταν αρκετοί φίλοι του μπαμπά Τζούριτς όπως οι Γιάμαλης, Μελάς και άλλοι πολλοί.

Το πάρτι που ακολούθησε του μυστηρίου κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι καλεσμένοι λικνίστηκαν στις επιτυχίες Σερβικής μπάντας που ήρθε από το Βελιγράδι με τους νεόνυμφους να ανοίγουν τον πρώτο χρόνο υπό τις μελωδίες του “Con te Partiro” του Αντρέα Μποτσέλι. Ο γαμπρός ήταν η ευχάριστη έκπληξη του χορού κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου με τις φιγούρες του.

Πηγή: ΣΤΟ ΦΙΛΕ

Share it