Search

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου προς τον Άρη Κίτσο! Η απάντηση του νεαρού κόουτς!

Άδοξα τελείωσε η χρονιά για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου την τελευταία αγωνιστική και την απώλεια της ανόδου.

Παρ’όλα αυτά η διοίκηση των γαλανόλευκων μετά τα πολλά “ευχαριστώ” σε προηγούμενες ανακοινώσεις, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τον Άρη Κίτσο. Ο νεαρός κόουτς κλήθηκε να καλύψει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές το κενό που άφησε ο Ανέστης Σπυριάδης και παρ’όλο που ανέλαβε για πρώτη φορά στην καριέρα του την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας, τα πήγε περίφημα, διαψεύδοντας πολλούς, που αμφέβαλαν για την επιλογή του για τον πάγκο του Ιάσμου, διεκδικώντας μέχρι το τελευταίο λεπτό τον τίτλο. Στην συνέχεια και εκείνος, μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τους ιθύνοντες του Μέγα για την ευκαιρία που του έδωσαν.

Η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου: Ευχαριστούμε τον Άρη Κίτσο για την εξαιρετική δουλειά που έκανε σε αυτά τα 3 παιχνίδια και κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό όλων μας τόσο για τις προπονητικές ικανότητες του που είναι αξίες θαυμασμού όσο και για το ήθος του !!!

Σ ευχαριστούμε Άρη !!!!!

Η απάντηση του Άρη Κίτσου: Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου την διοίκηση του Μέγα Αλεξάνδρου Ιάσμου για την ευκαιρία που μου έδωσε στο ξεκίνημα μου να δουλέψω σαν πρώτος προπονητής της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι όταν ανέλαβα την ομάδα 3 αγωνιστικές πριν το τέλος στο – 4 από την κορυφή πίστεψα πολύ σε αυτήν την ομάδα. Φτάσαμε πολύ κοντά στον στόχο μας αλλά δεν το καταφέραμε. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν τελείως διαφορετικό στο τελευταίο παιχνίδι αν δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τις καιρικές συνθήκες που χωρίς να έχει παιχτεί ποδόσφαιρο βρεθήκαμε να χάνουμε στο πρώτο ημίχρονο 2-0. Τέλος θέλω να συγχαρώ την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Share it