Search

Με Θρακιώτικο “εμφύλιο” το φινάλε των βετεράνων Ξάνθης και Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Παλαιμάχων

Έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ Παλαιμάχων, με την ομάδα της Ξάνθης να κερδίζει τους παλαίμαχους  της ΑΕ Κομοτηνής στην μάχη για την θέση 5-6.

Έτσι η ομάδα των Χρήστου Βαρδικελδόγλου και Βασίλη Εξηνταβελώνη κερδίζοντας με 48-44 ολοκλήρωσε την παρουσία της στην 5η θέση αφήνοντας την έτερη ομάδα της Θράκης στην έκτη.

Οι Παλαίμαχοι Ξάνθης(φωτο) τελείωσαν την παρουσία τους στην διοργάνωση με μία νίκη και μία ήττα στην ηλικία των 45+ αλλά και μια σπουδαία νίκη επί της Θεσσαλονίκης στα 50+. Ενώ η  ομάδα της Κομοτηνής κατέλαβε την έκτη θέση της διοργάνωσης έχοντας δύο ήττες στον απολογισμό τους.

Φωτογραφία του χρήστη FIMBA Hellas.Η επόμενη διοργάνωση είναι  προγραμματισμένη να γίνει στην Χίο.

Την αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας απάρτιζαν οι: Σαλτσίδης Π., Ορφανίδης Μ., Τσούλιας Τ., Ιγνατιάδης Κ., Κοτσίκης Α., Ταβουλτζίδης Β., Σισαμπέρης Σ., Παπατζέλος Σ., Γεωργαντζόγλου Μ., Πατσούρας Δ., Σταυρακάρας Π., Κεφαλάς Μ.

Την αποστολή της ΑΕ Κομοτηνής αποτελούσαν οι: Νίκος Παπαδόπουλος, Κώστας Γαλανάκης, Αβραάμ Μερκουρίδης, Δημήτρης Σιμιτόπουλος,Θανάσης Μαλαμίδης, Γιάννης Σπανός, Θανάσης Μπαμπαθανάσης, Γιώργος Δαλαμανάκης, Χριστόδουλος Χατζόπουλος, Γιάννης Πεταλωτής και Νίκος Χατζής.

Share it