Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ Κοσμίου! Δείτε την τελική βαθμολογία στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Στη Γ’ Εθνική ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Επικρατώντας του Ιάσμου στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ το Κόσμιο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης και ανέβηκε στη Γ’ Εθνική. 

Με απολογισμό 20 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 1 νίκη φιλοξενούμενου ολοκληρώθηκε η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Ισόπαλοι Ελπίδα Σαπών και Δόξα Γρατινής, νίκες για Ορφέα Ξυλαγανής και Αναγέννηση Παγουρίων.

Τα σημερινά αποτελέσματα και τη βαθμολογία προσφέρουν οι:

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων και τους σκόρερ μέσα από το LIVE του SportsAddict!

Η τελική βαθμολογία των Play-Off:

 1. ΠΑΟΚ Κοσμίου 37 (15-13)
 2. Ελπίδα Σαπών 35 (21-9)
 3. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 33 (15-12)
 4. Δόξα Γρατινής 30 (10-11)
 5. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 23 (9-20)
 6. Δόξα Σώστη 20 (15-20)

Η τελική βαθμολογία των Play-Out:

 1. Ορφέας Ξυλαγανής 36 (21-10)
 2. Αναγέννηση Παγουρίων 25 (25-10)
 3. Ορφέας Στρύμης 20 (17-16)
 4. Κομψάτος Πολυάνθου 18 (17-15)
 5. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 12 (15-22)
 6. ΑΟ Μεσσούνης (αποχώρησε)

Share it