Search

Στοίχημα: Δεν χάνει η Λίμερικ

 

Βρισκόμαστε μία ημέρα πριν από τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει, επομένως, να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη για το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου στο Κίεβοο και να ασχοληθούμε στοιχηματικά με πρωταθλήματα δεύτερης “διαλογής”, στα οποία, όμως, κρύβονται πολλές φορές ευκαιρίες για… κέρδος. Tρεις αναμετρήσεις θα μας απασχολήσουν, επομένως, την Παρασκευή, από τις λίγκες της Ιρλανδίας, της Δανία και της Β’ Βραζιλίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr.

Προβάδισμα η Λίμερικ

Ξεκινάμε με τον αγώνα Σλίγκο Ρόβερς – Λίμερικ για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Οι γηπεδούχοι προβληματίζουν έντονα με την εικόνα που δείχνουν το τελευταίο διάστημα, αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους (0-1-3) και στα τρία από αυτά δεν έχουν καταφέρει καν νασκοράρουν. Από την άλλη πλευρά, η Λίμερικ “παλεύει” όλα τα παιχνίδια της, οι λεπτομέρειες της έχουν στερήσει μία καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και αδικείται από τις αποδόσεις της σημερινής αναμέτρησης. Είναι μέσα στις δυνατότητές της να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε, επιλέγοντας το Χ2, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.80 στην Sportingbet.

No Goal στη Δανία

Συνεχίζουμε με Δανία και το παιχνίδι Κοπεγχάγη – Άαρχους. Πρόκειται για τον τελικό των μπαράζ Ευρώπης, είναι νοκ άουτ ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι, ενώ η νικήτρια ομάδα θα εξασφαλίσει μία θέση στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η Κοπεγχάγη, όσο κακή σεζόν και αν κάνει, είναι το φαβορί απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που γνωρίζει ότι σε περίπτωση “γκέλας” σήμερα θα μείνει εκτός Ευρώπης. Η Άαρχους δύο φορές αντιμετώπισε φέτος την ομάδα του Σολμπάκεν και υπέστη ισάριθμες ήττες, χωρίς να πετύχει γκολ, ενώ δέχθηκε πέντε (4-0 και 1-0). Περιμένουμε από την Κοπεγχάγη να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με την δέουσα σοβαρότητα και αξίζει να ασχοληθούμε με το No Goal, το οποίο βρίσκουμε στην διόλου ευκαταφρόνητη απόδοση του 1.95.

Με τα γκολ στη Βραζιλία

Ολοκληρώνουμε με Β’ Βραζιλίας και τον αγώνα Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Οέστε. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες, οι οποίες “έχουν” το εύκολο γκολ, ωστόσο αμυντικά δεν πείθουν, και σήμερα χρειάζονται τη νίκη για να πλησιάσουν στην πρώτη τετράδα, η οποία οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία. Το σενάριο να βρουν αμφότερες από μία τουλάχιστον φορά το δρόμο προς τα δίχτυα συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες και αξίζει να ασχοληθούμε με το Goal / Goal, το οποίο συν τοις άλλοις έχει επιβεβαιωθεί στα 5/7 πιο πρόσφατα ματς μεταξύ των δύο σημερινών αντιπάλων, ανεξαρτήτως έδρας. Επιλογή, επομένως, θα αποτελέσει το αμφίσκορο, στο καλοπληρωμένο 2.05.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it