Search

Με Παπουτσόγλου και Βασιλειάδου στα “Χειμωνίδεια” ο Διομήδης Ξάνθης!

Με τον πρωταθλητή του στα σπριντ Μιχάλη Παπουτσόγλου και την 16χρονη Χρυσούλα Βασιλειάδου στα 400μέτρα θα λάβει μέρος στα 9α “Χειμωνίδεια” στην Θεσσαλονίκη η ομάδα του Διομήδη Ξάνθης.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Με στόχο να τιμηθεί η μνήμη του προπονητή των αλμάτων και «Δασκάλου» του αθλητισμού «Κώστα Χειμωνίδη», η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Ομίλου Αθλητών και Φίλων Κώστα Χειμωνίδη διοργανώνει την Κυριακή 27 Μαΐου, αγώνες στίβου «ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ». Φέτος, για 9η συνεχόμενη χρονιά, οι αγώνες με την επωνυμία «9α ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2018», θα γίνουν στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης. Η συγκεκριμένη διοργάνωση φέρει τη σφραγίδα της «άψογα» οργανωμένης εκδήλωσης και όπως κάθε χρόνο αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό αθλητών-αθλητριών όλων των ηλικιών προσφέροντας μία ακόμη αγωνιστική ευκαιρία. Σε αυτό το πνεύμα ο σύλλογός μας συμμετέχει στην εν λόγο διοργάνωση με τους παρακάτω αθλητές του:
1. Χρυσούλα Βασιλειάδου (Κορασίδα γεννηθείσα το 2002) στα 400 μέτρα,
2. Μιχάλη Παπουτσόγλου (Έφηβος γεννηθείς το 2000) στα 200 μέτρα.
Την σχετική προκήρυξη της διοργάνωσης μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο: http://www.segas.gr/files/2018/Results/xeimonideia18.docx
Οι αθλητές μας θα ταξιδέψουν στην συμπρωτεύουσα υπό την συνοδεία και την καθοδήγηση του προπονητή του Συλλόγου μας Δημήτρη Παρασκευόπουλου.
Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή επιτυχία στους αθλητές μας. Είμαστε σίγουροι ότι για ακόμη μια φορά θα εκπροσωπήσουν επάξια τους ευατούς τους και τον σύλλογο.

Share it