Search

Δημήτρης Κομεσίδης: “Δυνατός και στην Super League ο ΟΦΗ”!

Με τον Δημήτρη Κομεσίδη συνεχίστηκαν οι ανανεώσεις στον ΟΦΗ εν όψει Super League, και ο 30χρονος  Εβρίτης αμυντικός εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι Ηρακλειώτες θα τα πάνε μια χαρά στην επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία.

«Την έχω παίξει τρία γεμάτα χρόνια στην Ξάνθη την κατηγορία αυτή. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Αν εξακολουθούμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε φέτος, θα πάμε πολύ καλά. Η ομάδα θα χρειαστεί κάποιες προσθήκες, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι υπάρχει η εμπειρία και ένας πολύ καλός κορμός. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί», δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός στην επίσημη ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων» την Παρασκευή (25/5).

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Πρώτα στους συμπαίκτες μου, γιατί μείναμε ενωμένοι τον Ιανουάριο και καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα. Μετά στον προπονητή, που με πίστεψε και πιστεύει και στην ομάδα της Super LeagueΣτη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Αλλά και στον κόσμο του ΟΦΗ για την αγάπη του. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι υπέροχος και βοηθάει πολύ την ομάδα».

Τέλος, για το τι να περιμένει ο κόσμος του ΟΦΗ από εκείνον τη νέα χρονιά, σημείωσε: «Αυτό που κάνω πάντα. Θα δίνω το 100% και ακόμα παραπάνω στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Share it