Search

Αποχαιρέτησε Κουτσογιάννη η ΕΠΣ Θράκης! Τα κριτήρια για ενδιαφερόμενους για την θέση του Ενωσιακού

Διπλή ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Θράκης, που αφού ευχαρίστησε τον Σπύρο Κουτσογιάννη για την συνεργασία τους μετά την απόφαση του να αναλάβει την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ παράλληλα γνωστά έγιναν τα κριτήρια για υποψήφιους τεχνικούς για την θέση του Ενωσιακού προπονητή.

Η ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας με τον Κουτσογιάννη αναφέρεται: ” Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ευχαριστούν τον κ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΟ, προπονητή επί τριετία των μεικτών ομάδων της ένωσης για την προσφορά του. Εύχονται καλή συνέχεια στην περαιτέρω προπονητική του σταδιοδρομία.”

Ενώ για υποψήφιους για την θέση του τεχνικού η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης γράφει:

“Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ θα προβεί στην πρόσληψη ενός (1) Ενωσιακού Προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση και βιογραφικό σημείωμα στην Γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΘΡΑΚΗΣ ( Παπαφλέσα 8) μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού UEFA B τουλάχιστον και να είναι κάτοχοι ταυτότητας ΕΠΟ τριετούς διάρκειας σε ισχύ”

Share it