Search

Photos: Έμειναν στο μηδέν Ελπίδα Σαπών και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου! Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι-MVP ο Ποιμενίδης!

Ισόπαλο με 0-0 ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπυ της 9ης αγωνιστικής των play-off ανάμεσα στην Ελπίδα Σαπών και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, αφού κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ τις Ελπίδες, αρκετές εξ αυτών κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, όντας όμως αναποτελεσματικοί, αλλά και άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη η Ελπίδα δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, τον άψογο τακτικά στην άμυνα, Μέγα, όμως κατάφερε αν και με παίκτη λιγότερο το τελευταίο μισάωρο και με τον Ποιμενίδη σε εξαιρετική μέρα να κρατήσει το μηδέν και την ισοπαλία. Έτσι καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική!

Η πρώτη σημαντική στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 23′, όταν ο Αντωνιάδης έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε από δύσκολη γωνία, με τον Ποιμενίδη να μπλοκάρει. Στο 27′ ο τερματοφύλακας της Ελπίδας πραγματοποίησε την πρώτη του σπουδαία επέμβαση στο δυνατό σουτ του Παπαρούνα, ενώ στο 31′ το σουτ του Γιαννακιτσίδη πέρασε άουτ. Στο 34′ το σουτ του Μυλωνά δεν βρήκε στόχο και στο 42′ η εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 52′ ο Μέγας στάθηκε άτυχος, όταν το σουτ-βολίδα του Ρομπέρ σταμάτησε στην συμβολή των δοκών. Στο 60ο λεπτό Κλης και Κασιώτης αντίκρισαν από μια κίτρινη κάρτα για τον μεταξύ τους διαπληκτισμό, με τον παίκτη των Σαπών να βλέπει την δεύτερη και να αποβάλλεται. Στο 65′ και αφού ο Παπαρούνας είχε περάσει εκτός, ως αλλαγή, αποβλήθηκε επίσης με δεύτερη κίτρινη για διάλογο που είχε με παράγοντα των γηπεδούχων, με τον ποδοσφαιριστή του Μέγα, ωστόσο, να μην φαίνεται πως είχε αρχικά την ευθύνη, για το συμβάν.

Στο 69ο λεπτό υπήρξε νέα μικρή διακοπή στο ματς, αφού όπως ενημέρωσε ο κύριος Κακουλίδης την παρατηρητή της αναμέτρησης, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, πέταξαν μπουκάλι προς τον δεύτερο βοηθό. Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χουσεΐν Χιλμί με τον ρέφερι να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί. Στο 78′ το σουτ του Γιαννακιτσίδη πέρασε άουτ και στο 83′ ο τερματοφύλακας των Σαπών, πραγματοποίησε άλλη μια σημαντική επέμβαση στο σουτ του Αντωνιάδη μέσα από την περιοχή.

Στο 90′ στην μοναδική αξιοσημείωτη τελική προσπάθεια των γηπεδούχων στο ματς, το σουτ του Βαγγέλη Καραθανάση έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Μέγας έχασε απίστευτη ευκαιρία για την νίκη, όταν μετά το γύρισμα του Βιόπουλου, ο Καραπάτσιος δεν φάνηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος και χωρίς να κάνει κοντρόλ, σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, ψηλά άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακουλίδης που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδη. Παράπονα από την διαιτησία είχαν οι γηπεδούχοι, για αποφάσεις που ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έκριναν την έκβαση του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Λιάρος (85′ Γκέκας), Εμμανουήλ, Καραθανάσης Α., Ρούφος, Καροτενούτο (70′ Πασσάς), Νεαζή Αλή (59′ Καραθανάσης Β.), Κασιώτης, Πάλι, Αμέτ Ερκάν, Κουδούνης (42′ Μπαμπούρης).

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Κίτσος): Παπουτσίδης, Χουσεΐν Χιλμί, Ρομπέρ, Βιόπουλος, Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης, Μυλωνάς (54′ Καραπάτσιος), Κλης, Γιαννακιτσίδης, Αντωνιάδης, Παπαρούνας (65′ Αμοιρόπουλος).

Share it