Search

Με τριπλή συμμετοχή στα “Σπανίδεια” ο Διομήδης Ξάνθης!

Με την παρουσία τριών αθλητών του θα δώσει το παρών για ακόμη μια χρονιά στο ραντεβού των κορυφαίων στις ρίψεις ο Διομήδης Ξάνθης, με τους Ευαγγελαία Παπαϊωάννου, Γιάννη Δομάση και Γεωργία Δομάση να δίνουν ραντεβού στις 26 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη για τα “Σπανίδεια”.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

Με την παρουσία τριών αθλητών μας οι Αγώνες Ρίψεων Στίβου ‘‘ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ’’ στη Θεσσαλονίκη.

Στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης και στο Γήπεδο Ρίψεων ‘‘Κώστας Σπανίδης’’, θα διοργανωθούν το Σάββατο 26 Μαΐου 2018, οι αγώνες Ρίψεων Στίβου με την επωνυμία ‘‘Κώστας Σπανίδης’’. Οι αγώνες γίνονται στη μνήμη του Κώστα Σπανίδη πρώην εθνικού προπονητή και σπουδαίου ανθρώπου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή το 2010.
Το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση αναμένεται να είναι μεγάλο διότι πρόκειται να συμμετάσχουν κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου. Ανάμεσά τους δύο αθλήτριες και ένας αθλητής του συλλόγου μας θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να πετύχουν επιδόσεις ικανές να διακριθούν οι ίδιοι αλλά και το Σωματείο.
Η ομάδα στίβου που θα μας εκπροσωπήσει στα αγωνίσματα ρίψεων αποτελείται από τους:
1. Ευαγγελία Παπαϊωάννου στην σφαιροβολία και στην κατηγορία Νέων,
2. Γεωργία Δομασή στην σφαιροβολία και στην κατηγορία Παγκορασίδων Α´,
3. Γιάννη Δομασή στην σφαιροβολία-δισκοβολία και στην κατηγορία Παίδων.
Οι αθλητές μας θα ταξιδέψουν στην συμπρωτεύουσα υπό την συνοδεία και την καθοδήγηση του προπονητή του Συλλόγου μας Δημήτρη Παρασκευόπουλου.
Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή επιτυχία στους αθλητές μας. Είμαστε σίγουροι ότι για ακόμη μια φορά θα εκπροσωπήσουν επάξια τους ευατούς τους και τον σύλλογο.

Εκ του ΔΣ

Την σχετική προκήρυξη της διοργάνωσης μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.segas.gr/files/2018/Results/spanideia_new.pdf…

Share it