Search

Δεύτερη θέση με τους Παίδες του ΠΑΟΚ στην ΕΠΣΜ για τον Θεοδοσιάδη και ταξίδι στο φημισμένο τουρνουά “Lennart Johansson”!

Την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας κατέκτησε η ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον ξανθιώτη Παναγιώτη Θεοδοσιάδη να είναι βασικός σε όλα τα ματς έχοντας εξαιρετική παρουσία. Παράλληλα ο πανύψηλος Θρακιώτικης πιτσιρικάς θα ταξιδέψει μαζί με την Κ13 του ΠΑΟΚ στο  φημισμένο “Lennart Johansson”

Πιο συγκεκριμένα η του ΠΑΟΚ Κ13 ταξιδεύει στη Στοκχόλμη από τις 25 έως τις 28 Μαϊου για να συμμετάσχει  στο ανταγωνιστικό τουρνουά, εκεί έχει κληρωθεί στο Β’ όμιλο μαζί με τις: Galatasaray SK, Leicester City, Odense BK, VJS.

Στην αρχή της σεζόν, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Κ13 συμμετείχε στο Lukoil Cup, στη Βουλγαρία, το οποίο και κατέκτησε.

Την αποστολή της Κ13 αποτελούν οι: Αλμύρας Χρήστος, Πετρίδης Βασίλειος, Αγγελίδης Σπυρίδων, Varela Gustavo, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Γκούμας Κωνσταντίνος, Μαύρης Νικόλαος, Παναγιωτίδης Αθανάσιος,  Ιγνατίου Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Γεωργιάδης Χαράλαμπος, Δεληγιάννης Νικόλαος, Γανόπουλος Γεώργιος, Καμπούρης Γεώργιος, Κοσίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Αγγελος, Φωτάδης Τσολερίδης Ιωάννης-Εφραίμ, Παπαευαγγέλου Δημήτριος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Θεόφιλος Χατζηστάθης και Σάββας Κωνσταντινίδης, ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας Dani Alsina και ο γιατρός Γιώργος Χατζηαθανασίου.

Share it