Search

Ο απολογισμός της 9ης αγωνιστικής των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 7 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου και 2 ισοπαλίες συνεχίστηκε με την 9η αγωνιστική των Play-Off, η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν η Ελπίδα Σαπών με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, όπως επίσης και η Δόξα Σώστη με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, ενώ η Δόξα Γρατινής κέρδισε τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής σε play-off και play-out, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Δόξα Γρατινής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-1

Με 2-1 νίκησε η Δόξα Γρατινής τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, προσθέτοντας άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπόζη στο 21′, ο Σπάρτακος ισοφάρισε με τον Κουτσουκανίδη στο 50′ και η Δόξα κατέκτησε την νίκη χάρη στο τέρμα του Λεγάτου στο 85′.

Δόξα Σώση-ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-2

Νέα γκέλα πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, η οποία ωστόσο δεν του κόστισε και ιδιαίτερα. Οι παίκτες του Σάββα Αϊβάζη, που είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 με την Δόξα Σώστη σε ένα συναρπαστικό ματς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χατζητουλούση στο 8′ και η Δόξα ισοφάρισε στο 27′ με το αυτογκόλ του Δεληγιάννη. Ο τερματοφύλακας του Κοσμίου δεν ήταν σε καλή μέρα και ο Βουλγαρίδης εκμεταλλεύτηκε το νέο λάθος του στο 50′ κάνοντας το 2-1. Το τελικό 2-2 σημειώθηκε στο 57′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρουμπιέ.

Ελπίδα Σαπών-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-0

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν Ελπίδα Σαπών και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου στο ντέρμπυ της αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή, αλλά να είναι άτυχοι, αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και να έχουν πέσει πάνω στον Ποιμενίδη που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση.

Θυμηθείτε την βαθμολογία των play-off μετά την 9η αγωνιστική!

Share it