Search

Παρουσία Χάρη Κοπιτσή το 3ο τουρνουά αλληλεγγύης «Δημήτρης Μπακιρτζής» του Έβρου Σουφλίου (photos)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Δημήτρης Μπακιρτζής» που διοργάνωσε για 3η χρονιά ο Έβρος Σουφλίου, μέλος του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Παρών ήταν ο παλαίμαχος άσος και εκπρόσωπος των ακαδημιών της ΑΕΚ Χάρης Κοπιτσής, ενώ και φέτος συμμετείχε ο Σύλλογος Φίλων ΑμεΑ Σουφλίου «Νήμα Ζωής».

Η ανακοίνωση του Έβρου:

«Έπειτα από πολύ κόπο και προσπάθεια το 3ο Τουρνουά Αλληλεγγύης «Δημήτριος Μπακιρτζής», που διοργάνωσε η ακαδημία μας, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Η Ακαδημία μας έχοντας ως μέλημά της τη δημιουργία άριστων ποδοσφαιρικών συνθηκών για τους μικρούς αθλητές ήταν εδώ για να δηλώσει ακόμη μια φορά το παρών στα αθλητικά δρώμενα του νομού και να βγάλει εις πέρας όλες τις καινούργιες προκλήσεις που τις παρουσιάστηκαν.

Σύσσωμη η οικογένεια της Ακαδημίας θα ήθελε να ευχαριστήσει εγκάρδια όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά έχοντας άψογη συνεργασία μαζί μας, όλα τα παιδιά και τους γονείς τους που έδωσαν πνοή στο τουρνουά, όλους τους τοπικούς φορείς και την τοπική κοινωνία του Δήμου Σουφλίου που αγκάλιασε αυτή την εκδήλωση, τον Ερυθρό Σταυρό, φυσικά το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον εκπρόσωπο της κ. Κοπιτσή Χάρη, τον Σύλλογο Φίλων ΑμΕΑ Σουφλίου «Νήμα Ζωής» καθώς και όλους όσους τον τελευταίο καιρό έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έριξαν πολύ ιδρώτα έτσι ώστε να έρθει εις πέρας ομαλά και επιτυχημένα η συγκεκριμένη διοργάνωση!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες με ένα κλικ εδώ.

 

Share it