Search

Σε κλίμα συγκίνησης παρουσία Τσέκου και Δημητριάδη το τουρνουά μνήμης των παλαιμάχων του Απόλλωνα Πόντου!(+pics)

Έντονα συναισθήματα «ξύπνησαν» τη Δευτέρα στο τουρνουά παλαιμάχων που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Το φετινό παιχνίδι είχε ακόμη πιο έντονα συναισθήματα μετά τον ξαφνικό θάνατο του πρώην προέδρου της ομάδας Βασίλη Τριανταφυλλίδη, πιο ευρέως γνωστός ως Χάρρυ Κλυνν,  για την μνήμη του οποίου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Η συγκίνηση για τον θάνατο του Βασίλη Τριανταφυλλίδη ήταν μεγάλη και οι παλαίμαχοι αναμένεται να ανακοινώσουν το προσεχές διάστημα κινήσεις για να τιμήσουν τη μνήμη του, ενώ ακούστηκε η πρόταση να δοθεί το όνομά του στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Απόλλωνα με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκαν ο προπονητής του Ηρακλή Ζυγού και  βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ, Γιάννης Δημητριάδης αλλά και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού Ζήσης Τσέκος, αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα του Άρη, ενώ στο έτερο ματς του τουρνουά ο Κιλκισιακός αντιμετώπισε την Μεικτή Θεσσαλονίκης.

Share it