Search

Πήρε διπλό επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου και έβαλε φωτιά στην μάχη του τίτλου η Δόξα Γρατινής!

Σπουδαίο διπλό με 0-1 επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου κατέκτησε η Δόξα Γρατινής, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Όπως αναφέρει και ο Βασίλης Μανδράου στο ρεπορτάζ του, μετά από ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που αγωνίστηκαν πιο αποφασισμένοι και παθιασμένοι για την νίκη, ενώ από την άλλη οι παίκτες του Κοσμίου έμοιαζαν αρκετά αγχωμένοι και παρουσίασαν ένα πολύ μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο. Έτσι η Δόξα που αγωνίστηκε για την φανέλα της, έκανε την νίκη-δώρο, που περίμεναν Ελπίδα Σαπών και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, με την μάχη του τίτλου να παίρνει φωτιά για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 22′ με την κεφαλιά του Λεβεντέλη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 29′ οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν απειλητικοί με τον Πασχάλη, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δεληγιάννη.

Στο 57′ η Δόξα πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, με τον Κυριακόπουλο να πλασάρει άψογα για το 0-1. Στο 76′ ο Εφτούν μπλόκαρε την κεφαλιά του Χατζητουλούση και στο 90′ οι ασπρόμαυροι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να σώσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού ο Ρουμπιές δεν κατάφερε να νικήσει τον Εφτούν από την άσπρη βούλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουμπαράκης που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριαντός, Αγγέλης, Ζαγγούλος, Γιαπρακτσής (58′ Βοργιατζίδης), Λεβεντέλης, Αραμπατζής, Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Ξενάκης.

Δόξα Γρατινής (Γιώργος Δίγκας): Μπουτσακτσή Εφτούν, Μαγκούτας, Λεγάτος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης (81′ Χατζάκης), Παπαχρόνης, Μπόζης (81′ Κακανούδης), Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελήμ (76′ Χατζίδης).

Πηγή: Παρατηρητής της Θράκης

Share it