Search

Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής των play-off και της 9ης αγωνιστικής των play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 19 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου και 4 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 8η αγωνιστική των Play-Off & την 9η αγωνιστική των Play-Out, η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Στο αποτέλεσμα της αγωνιστικής η Δόξα Γρατινής πήρε σπουδαίο διπλό επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου νίκησε την Δόξα Σώστη, ενώ η Ελπίδα Σαπών ξεπέρασε το εμπόδιο του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων.

Ο Ορφέας Στρύμης νίκησε εκτός έδρας τον Κομψάτο Πολυάνθου, ο οποίος υποβιβάστηκε και ο Ορφέας Ξυλαγανής κέρδισε την Αναγέννηση Παγουρίων.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών σε play-off και play-out, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ελπίδα Σαπών 2-3

Με 2-3 νίκησε τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων η Ελπίδα Σαπών και ισοβαθμεί πλέον με το Κόσμιο στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ελπίδα προηγήθηκε στο 20′ με τον Αμέτ Ερκάν, ωστόσο ο Σπάρτακος έκανε την ανατροπή στο 43′ και το 44′ με τον Κογιό και τον Μιχαλακέλη αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τελικά την νίκη, χάρη στα τέρματα των Βαγγέλη Καραθανάση και Πάλι στο 65′ και το 80′ αντίστοιχα.

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Γρατινής 0-1

Σπουδαίο διπλό κατέκτησε η Δόξα Γρατινής επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου και έβαλε φωτιά στην μάχη της κορυφής. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κυριακόπουλος στο 57′.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Σώστη 5-2

Με 5-2 νίκησε ο Μέγας την Δόξα Σώστη και βρίσκεται πλέον στο -1 από την πρώτη θέση. Ο Ίασμος προηγήθηκε στο 5′ με τον Λειβαδιώτη, ωστόσο ο Σώστης ισοφάρισε στο 45′ με τον Λάβδα. Στο 55′ ο Λειβαδιώτης έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του, με τον Κλη στο 60′ να κάνει το 3-1. Στο 65′ ο Γκεοργκίεφ μείωσε σε 3-2, στο 75′ ο Βιόπουλος έκανε το 4-2 και στο 90′ ο Κλης έγραψε το τελικό 5-2.

PLAY-OUT

Αναγέννηση Παγουρίων-Ορφέας Ξυλαγανής 2-3

Με 2-3 επικράτησε ο Ορφέας Ξυλαγανής της Αναγέννηση Παγουρίων, προσθέτοντας άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με τον Γιαννακουδάκη, στο 50′ ο Κοκολάκης έκανε το 1-1, στο 57′ ο Σαμιώτης πέτυχε το 1-2, στο 81′ ο Κωνσταντής ισοφάρισε εκ νέου και στο 87′ και πάλι ο Σαμιώτης έγραψε το τελικό 2-3.

Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Στρύμης 0-1

Με 0-1 νίκησε ο Ορφέας Στρύμης τον Κομψάτο Πολυάνθου, εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην κατηγορία, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που υποβιβάστηκαν. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Χαλβατζής στο 70′.

ΑΟ Μεσσούνης-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 0-3 α.α.

Θυμηθείτε τις βαθμολογίες των ειδικών πρωταθλημάτων μετά την 8η αγωνιστική των play-off και την 9η αγωνιστική των play-out!

Share it