Search

“Καυτός” Μάης με τηλεοπτικά και πωλήσεις στο προσκήνιο για τον ΑΟΞ! Δρομολογείται ο ΑΟΞ της νέας χρονιάς

Ιδιαίτερα καθοριστικό για τον ΑΟΞ της νέας χρονιάς αναμένεται το φινάλε του Μάη, με σημαντικά ανοιχτά ζητήματα να δρομολογούνται καθορίζοντας εν πολλοίς και τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, με τηλεοπτικά αλλά και πωλήσεις παικτών να είναι στο προσκήνιο.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με μια σειρά, καταρχάς όπως έχει διαβάσει αποκλειστικά στο Sportsaddict απο την αρχή του μήνα η ΠΑΕ Ξάνθη μπορεί ακόμη να μην έχει υπογράψει τηλεοπτικό συμβόλαιο ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με την NOVA βρίσκονται σε τελικό στάδιο με το μόνο που απομένει να καθοριστεί είναι το τελικό ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Ξανθιώτικη ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict μέχρι το τέλος του μήνα θα πέσουν οι τελικές υπογραφές με την Ξάνθη να βάζει ένα ποσό λίγο πάνω απο το ένα εκατομμύριο, που μπορεί να μην ενθουσιάζει όμως με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα των τηλεοπτικών καναλιών και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ένα πόσο κοντά στα 1,4 εκατομμύρια μοιάζει να είναι αυτό που πείθει τον ιδιοκτήτη του ΑΟΞ να υπογράψει έτσι ώστε και τη νέα χρονιά τα εντός έδρας παιχνίδια του ΑΟΞ να μεταδίδονται απο την συνδρομητική.

Απο εκεί και πέρα καθοριστικά για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας πέρα απο τα έσοδα της NOVA είναι και το κομμάτι των πωλήσεων, με δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας αυτή την στιγμή να είναι στο προσκήνιο.

Σε ποιο προχωρημένο στάδιο μοιάζει η περίπτωση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να είναι δεδομένο όπως και η πρόθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Σέρβου κίπερ να συνεργαστούν εκ νέου. Ο Ζίβκοβιτς αυτή την στιγμή βρίσκεται σταντ-μπαι περιμένοντας να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ καθώς για να αποκτηθεί απο τους “ασπρόμαυρους” θα πρέπει να φύγει κυρίως ο Ροντρίγκο Ρέι η να πουληθεί ο Πασχαλάκης. Σε αναμονή βρίσκεται και η Ξάνθη, η οποία πάντως δεν “καίγεται” μια και αν ο Σέρβος παραμείνει θα διατηρήσει στο ρόστερ της τον κορυφαίο τερματοφύλακα της Super League, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ήδη η Ξάνθη έχει 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις ψηλά στην λίστα της.

Απο εκεί και πέρα ξαναμπήκε δυνατά στην λίστα των παικτών που πιθανότατα να αποχωρήσουν απο τα Πηγάδια και αυτό του Δημήτρη Μελιόπουλου, με δημοσίευμα να φέρνει στο προσκήνιο έντονο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον αμυντικό μέσο του ΑΟΞ. Αυτό πάντως που τονίζεται στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι μόνο το ενδιαφέρον των Ρωμαίων αλλά κυρίως η απάντηση του ιδιοκτήτη του ΑΟΞ, Χρήστου Πανόπουλου οτι δηλαδή αν δεν έρθει πρόταση μέχρι το τέλος Μάη ο Μελιόπουλος θα παραχωρηθεί σε μεγάλη Ελληνική ΠΑΕ.

Αυτές οι πωλήσεις μοιάζουν αναγκαίες για την ομάδα της Ξάνθης, καθώς μπορεί να μιλάμε για έναν ενδεκαδάτο και έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή ωστόσο αν προχωρήσουν οι περιπτώσεις αυτές αναμένεται να φέρουν στα ταμεία του συλλόγου ένα ποσό λίγο πάνω απο το 1,5 εκατομμύριο που σίγουρα μαζί με το ποσό που θα μπει στα ταμεία απο τα τηλεοπτικά(κοντά στα 1,4εκ.) θα φέρει θετικό πρόσημο στον ισολογισμό του συλλόγου, και θα υπάρχει και ένα καλό ποσό στα χέρια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου για να προχωρήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας αλλά και τον γενικότερο προγραμματισμό και σχεδιασμό του συλλόγου τόσο στην Ανδρική όσο και στα τμήματα Υποδομής του συλλόγου.

Βέβαια αυτό που προέχει στην Ξάνθη είναι η υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας με την NOVA μέχρι το τέλος του μήνα αλλά και τουλάχιστον μια πώληση παίκτη που θα φέρει “ζεστό” χρήμα στα ταμεία του συλλόγου και θα ελευθερώσει την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν άμεσες κινήσεις σε όλα τα μέτωπα.

Share it