Οι διαιτητές του ημιτελικού μεταξύ Δημοκρίτειου και Λεύκιππου!

Την  Τετάρτη 23 Μαϊού στις 18.30 στο ΔΑΚ Καβάλας (Καλαμίτσα) θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Λεύκιππο Ξάνθης και το Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Λεύκιππος και Δημοκρίτειο συναντιούνται για 4η φορά φέτος, αυτή την φορά σε ουδέτερη έδρα και στόχος της ομάδας του Σωτήρη Κοκκινόπουλου είναι να πετύχει και αυτή την φορά την νίκη όπως και τις τρεις προηγούμενες ώστε να συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό όπου εκεί θα συναντήσει τον Αστέρα Καβάλας. Εν αντιθέσει με την ομάδα της Δήμητρας Δόλωμα που αναζητά την μία και “φαρμακερή” που θα την στείλει στον δεύτερο διαδοχικό τελικό της ιστορίας της.

Η αρχή των αναμετρήσεων έγινε τον Δεκέμβριο του 2017 με τον Λεύκιππο να επικρατεί στην Ξάνθη με 78-56. Η συνέχεια ήταν στον τελικό Κυπέλλου στην Κομοτηνή τον Απρίλιο με τον Λεύκιππο παίρνει το Κύπελλο κερδίζοντας  με σκορ 61-47. Το τρίτο παιχνίδι ήταν επίσης στην Κομοτηνή, για την ρεβάνς του πρωταθλήματος. Νικητής και πάλι ο Λεύκιππος με τελικό σκορ 54-47.

Για τον ημιτελικό η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έκανε γνωστή την δυάδα των διαιτητών που ορίστηκαν, με τους Ξενικάκη και Μπακάλη να είναι αυτοί που θα κληθούν να διευθύνουν το μεγάλο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων της Θράκης.

Share it