Search

Σε υψηλό επίπεδο το 1ο Εαρινό Εσωτερικό Τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Ξάνθης!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 20 Μαϊου, το 1ο σά Ξάνθης με την συμμετοχή 32 σκακιστών και σκακιστριών του Σκακιστικού Ομίλου Ξάνθης.

Η ενημέρωση για το τουρνουά απο τον Σ.Ο.Ξάνθης αναφέρει:

Το τουρνουά ξεκίνησε στις 5 Μαϊου και πραγματοποιήθηκε σε 7 γύρους κανονικού χρόνου σκέψης.

Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Βαγιανός Χρήστος με 6,5 βαθμούς! Στην δεύτερη θέση σημειώθηκε τριπλή ισοβαθμία με 5,5 βαθμούς (Τόλας Γεώργιος, Διαμαντής Κωνσταντίνος, Αναγνωστόπουλος Βασίλειος) με την τελική κατάταξη, μετά την άρση των κριτηρίων της ισοβαθμίας, να δίνει την δεύτερη θέση στον Τόλα Γεώργιο και την τρίτη στον Διαμαντή Κωνσταντίνο.
Πρώτη νικήτρια με 4,5 βαθμούς αναδείχθηκε η Μήλιου Πηνελόπη.

Ειδικές κατηγορίες:
Πρώτος κάτω των 12 ετών με 6,5/7 ο Βαγιανός Χρήστος, πρώτος κάτω των 10 ετών με 4,5/7 ο Τσούτσας Φίλιππος και πρώτος κάτω των 8 ετών με 4/7 ο Μαραγκοζίδης Ευστάθιος.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης συγχαίρει τους νικητές του τουρνουά αλλά και όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν σε αυτό για την προσπάθεια που κατέβαλαν, το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των γύρων και η τελική κατάταξη στην εξής διεύθυνση : http://chess-results.com/tnr351117.aspx?lan=19&art=1&rd=7

Share it