Search

Παίκτρια της χρονιάς για δεύτερη διαδοχική σαιζόν για τις Βασίλισσες της Θράκης η Ζωή Βλάχου!(+pic)

Με το καθιερωμένο της αποχαιρετιστήριο πάρτι στο “Κτήμα” αποχαιρέτησε την φετινή αγωνιστική σαιζόν η Γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα “Βασίλισσα Θράκης”.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης, πέρα απο την μουσική, την οικογενειακή διάθεση πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις με τις Βασίλισσες να τιμούν την πρωταθλήτρια Ελλάδας Μεικτή Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ), αλλά και την πρωταθλήτρια Α’ ΕΠΣ Ξάνθης Ασπίδα Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Παράλληλα βραβεύτηκε και η MVP της φετινής χρονιάς όπως ψηφίστηκε απο τις συμπαίκτριες της, με την Ζωή Βλάχου να αναδεικνύεται  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πολυτιμότερη της φετινής σαιζόν για τις Βασίλισσες. Η μεσοεπιθετικός της ξανθιώτικης ομάδας παρέλαβε την τιμητική πλακέτα της απο τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ καλή διάθεση, με άπαντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του συλλόγου που θα βρει τις Βασίλισσες της Θράκης για ακόμη  μια χρονιά στην Β΄Εθνική κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Share it