Search

Ορίστηκε η έδρα και ώρα του ημιτελικού Λεύκιππου και Δημοκρίτειου! Εκδρομή οργανώνουν και τα δύο σωματεία

Για την  Τετάρτη 23 Μαϊού στις 18.30 στο ΔΑΚ Καβάλας (Καλαμίτσα) ορίστηκε ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Λεύκιππο και το Δημοκρίτειο.

Λεύκιππος και Δημοκρίτειο συναντιούνται για 4η φορά φέτος, αυτή την φορά σε ουδέτερη έδρα και στόχος της ομάδας του Σωτήρη Κοκκινόπουλου είναι να πετύχει και αυτή την φορά την νίκη όπως και τις τρεις προηγούμενες ώστε να συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό όπου εκεί θα συναντήσει τον Αστέρα Καβάλας. Εν αντιθέσει με την ομάδα της Δήμητρας Δόλωμα που αναζητά την μία και “φαρμακερή” που θα την στείλει στον δεύτερο διαδοχικό τελικό της ιστορίας της.

Η αρχή των αναμετρήσεων έγινε τον Δεκέμβριο του 2017 με τον Λεύκιππο να επικρατεί στην Ξάνθη με 78-56. Η συνέχεια ήταν στον τελικό Κυπέλλου στην Κομοτηνή τον Απρίλιο με τον Λεύκιππο παίρνει το Κύπελλο κερδίζοντας  με σκορ 61-47. Το τρίτο παιχνίδι ήταν επίσης στην Κομοτηνή, για την ρεβάνς του πρωταθλήματος. Νικητής και πάλι ο Λεύκιππος με τελικό σκορ 54-47.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση η Διοίκηση του Ματθαίου Σαββίδη βάζει για τους γονείς και αθλητές των Ακαδημιών της λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει στις 17.00 από το Αμοιρίδειο. Οι προπονήσεις των Ακαδημιών την συγκεκριμένη ημέρα δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ενώ εκδρομή πραγματοποιεί και η ομάδα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής. Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει: “Το όνειρο μας ξεκινάει από την ΚΑΒΑΛΑ 23/05/28 στις 18:30 για συμμετοχές για να ακολουθήσετε την ομάδα μας στην Καβάλα έχουν ξεκινήσει περιμένουμε τις δηλώσεις σας με μηνύματα και στο 6931191513”

Θυμίζουμε ότι ήδη στον τελικό είναι ο Αστέρας Καβάλας που κέρδισε με 57-55 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Share it