Search

Μετάλλιο και επιτυχίες για Κορωνίδου & Δημούδη του ΟΕΓΑ στο Πανελλήνιο!

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής οι αθλήτριες του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης Ελισάβετ Κορωνίδου και Ευαγγελία Δημούδη.

Η Κορωνίδου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο άλμα και κατέλαβε την 8η θέση στο έδαφος, στην κατηγορία νεανίδων. Η Δημούδη πήρε την 5η θέση στο άλμα και την 6η στο δίζυγο, στην κατηγορία γυναικών και είναι η πρώτη αθλήτρια του συλλόγου που αγωνίζεται σε αυτήν την κατηγορία! Τα δύο κορίτσια έκαναν το καλύτερο δώρο στην προπονήτρια τους Ειρήνη Κουφάκη που την Κυριακή είχε τα γενέθλια της.

«Μπράβο στα κορίτσια του συλλόγου μας, για τις διακρίσεις τους στους σημερινούς τελικούς των οργάνων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Α’ – Β’ Κατηγορίας. Συγχαρητήρια στους προπονητές του συλλόγου μας ΘΟΔΩΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ και ΡΕΝΑ ΚΟΥΦΑΚΗ, καθώς και τον ειδικό συνεργάτη ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ για την ποιοτική δουλειά τους. Πολλές ευχαριστίες και στον χορηγό μας Pitsas Camp για τη συνεχή του στήριξη!!», αναφέρει στο facebook ο ΟΕΓΑ.

Share it