Search

Επιστρέφει “σπίτι του” και αναλαμβάνει τον ΑΠΣ Πανθρακικό ο Κώστας Γεμενετζής!

Επιστρέφει στον ΑΠΣ Πανθρακικό ο Κώστας Γεμενετζής!

Ο κόουτς που συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα της Κομοτηνής, επιστρέφει στον “Πάνθραξ”, με σκοπό να βοηθήσει και αυτός με την σειρά του τον σύλλογο, να βάλει πλώρη και πάλι για τις Εθνικές κατηγορίες. Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την τελευταία παρουσία των πανθήρων, στην οποία ο κόουτς Γεμενετζής τελούσε χρέη βοηθού προπονητή, δήλωσε παρών στο κάλεσμα που του έγινε εν όψει της νέας σεζόν, που θα βρει τον ΑΠΣ Πανθρακικό στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Γενικότερα, έντονη είναι η φημολογία που έχει δημιουργηθεί, περί “ανάμειξης” γνωστών επιχειρηματιών με την ομάδα του ΑΠΣ Πανθρακικού, σκοπεύοντας στην αναγέννηση της ομάδας. Μπορεί προς το παρόν να μην υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία, αλλά όλα δείχνουν πως τα πράγματα βαίνουν καλώς και θα υπάρξουν σε λίγο καιρό επίσημες ανακοινώσεις, που θα φέρουν και πάλι τον μεγάλο σύλλογο της Κομοτηνής στις επάλξεις, κάτι που σίγουρα θα ήταν καθοριστικό για την επιστροφή και του Κώστα Γεμενετζή.

Ο Κώστας Γεμενετζής αποτέλεσε και στο παρελθόν πιστό στρατιώτη του Πανθρακικού και συγκεκριμένα για 12 χρόνια, τελώντας χρέη προπονητή στα τμήματα υποδομής, στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20, ενώ υπήρξε και υπηρεσιακός προπονητής του συλλόγου. Πέραν του έμπειρου κόουτς, ήδη έχουν συμφωνήσει με την ομάδα και μερικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού και σταδιακά θα ανακοινωθούν επίσημα!

Share it