Search

Αήττητη πρωταθλήτρια η Βιστωνίδα Κοπτερού! Φιέστα με νίκη επί της Ένωσης Ασωμάτων!

Την νίκη με 8-1 επί της Ένωσης Ασωμάτων πανηγύρισε η Βιστωνίδα Κοπτερού στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι αγωνιστικά, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες δεν είχαν και πολλά κέφια για ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται για το τυπικό της υπόθεσης και τους γηπεδούχους να έχουν από νωρίς το νου τους, στην φιέστα και την απονομή του τίτλου που θα ακολουθούσε!

Η Ένωση απείλησε πρώτη, με τις προσπάθειες των Μεμέτ Οζτζιάν και Χατζόγλου Σερδάρ, που εξουδετέρωσε ο Πουλακίδας. Στο 6′ το σουτ του Γκιρετλί Ναζήμ πέρασε άουτ, αφού πρώτα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 16′ μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, ο Γκόγκος έκανε το 1-0. Στο 26′ ο Ραμαδάν Σεβέν με σουτ έγραψε το 2-0, στο 28′ και πάλι ο Γκόγκος έκανε το 3-0 και στο 39′ ο Γκιρετλί Ναζήμ διαμόρφωσε το 4-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 62′ ο Αμέτ Αμέτ στο τελευταίο του παιχνίδι, έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, με το σουτ του να περνά άουτ. Στο 68′ και το 74′ ο Μουσά Εγκέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0, στο 76′ ο Στόικος μείωσε σε 6-1, στο 81′ ο Μουσά Εγκέ συμπλήρωσε χατ-τρικ για το 7-1, ενώ στο 82′ ο Μουσταφά Οντέρ έγραψε το τελικό 8-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραγιάννης που είχε για βοηθούς τους Κοτσαρίδη και Κίνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και της κούπας στην πρωταθλήτρια Βιστωνίδα Κοπτερού, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης, Μάνο Γαβριηλίδη, ενώ ήταν επίσης παρόντες, τα στελέχη της ΕΠΣ Θράκης, Παναγιώτης Τσολάκης και Μπόζης Κομνηνός, ο αντιδήμαρχος Ιάσμου Χισήμ Ιρφάν, ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και ο Ιμάμ Τζανέρ, που στήριξε με την πλευρά του επίσης την ομάδα της Βιστωνίδας! Ο πρόεδρος του Κοπτερού, Μοεμίν Ερτζάν ήταν πανευτυχής και περήφανος για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, όπως επίσης και ο κόουτς του συλλόγου, Μουμίν Οντέρ! Η πανηγυρική μέρα ολοκληρώθηκε με δείπνο για τους πρωταθλητές!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βιστωνίδα Κοπτερού (Μουμίν Οντέρ): Πουλακίδας, Τομπά Χασάν, Ιμπίς Ριντβάν (51′ Τομπά Κοράι), Ντουμπάν Οζάν (56′ Μοεμίν Ντογουκάν), Τομπά Αλτάι, Χαρμπάζ Εράι, Μουσταφά Οντέρ, Μπίνμπασι Αλή, Γκιρετλί Ναζήμ, Ραμαδάν Σεβέν (49′ Αμέτ Αμέτ), Γκόγκος (47′ Πενόπουλος).

Ένωση Ασωμάτων: Σαλή, Ρεντέτζης, Μπεσήμ, Ιμπράμ, Αμέτ Τ., Χαραλαμπίδης, Αμέτ Σ., Χατζόγλου (30′ Στόικος), Χατζόγλου Σ., Μουσταφά, Μεμέτ.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ ΕΔΩ

Share it