Search

Ως πρωταθλητής ανεβαίνει στην Football League ο Ηρακλής μετά την ισοπαλία στον Βόλο!

Με γκολ του Πτηνόπουλου στο φινάλε του αγώνα ο Ηρακλής πήρε βαθμό-χρυσάφι στο Βόλο, που του δίνει και τυπικά την πρωτιά στον Βόρειο όμιλο των μπαράζ ανόδου!

Η ομάδα του δανεικού απο την Ξάνθη Ραφαήλ Μελισσόπουλου ήταν αυτήν που άνοιξε το σκορ νωρίς στον αγώνα, και πιο συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό, αφού μετά από μακρινό σουτ του Νεντάκη, ο Γιούδας δεν συγκράτησε την μπάλα και αυτήν κατέληξε στα δίχτυα του Ηρακλή, για να γραφτεί το 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Παναγιωτούδης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή της ομάδας του Βόλου και πλάσαρε ψύχραιμα τον Μπουργάνη για να κάνει το 1-1. Αυτό, έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Βόλου ήταν αυτήν που πήρε εκ νέου το προβάδισμα όμως, με τον Μάντζη να κάνει το 2-1 στο 55′ και να βάζει και πάλι μπροστά την ομάδα του. Το παιχνίδι κύλησε ομαλά και χωρίς πολλές σημαντικές φάσεις στην συνέχεια, μέχρι το 92ο λεπτό.

Κάπου εκεί, ο Ηρακλής έβγαλε χαρακτήρα, αρνήθηκε να χάσει και φώναξε δυνατά πως αυτός πρόκειται να πάρει την 1η θέση του ομίλου. Ο Πτηνόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του ΝΠΣ Βόλου, για να κάνει το 2-2 και να πάρει τον πολύτιμο πόντο για τον Ηρακλή, στην μάχη της πρωτιάς.

ΝΠΣ Βόλος: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος(61’ Ντόσης), Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης(87’ Πιαστόπουλος), Πίτου και Ηλιόπουλος

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κουρέλλας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κωστούλας(82’ Γιαννίτσης), Ντε Σμεντ (69’ Πτηνόπουλος), Παναγιωτούδης, Μεντί(59’ Ρόβας), Αμαραντίδης (76’ Παπαδόπουλος) και Καζναφέρης

Share it