Search

Τρίτος σε όλη την Περιφέρεια της Α.Μ.-Θ. στην βαθμολογία του ΣΕΓΑΣ ο ΠΑΣ Πρωταθλητών

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τις βαθμολογίες  των σωματείων που ανήκουν στον 1ο όμιλο  Αν. Μακεδονίας, Θράκης, Πέλλας και Κιλκίς, του ΣΕΓΑΣ για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ, που διεξήχθη σε 2 φάσεις, στη Δράμα και στην Καβάλα αντίστοιχα, βρίσκοντας τον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στην 3η θέση ανάμεσα σε 45 σωματεία.

Μόλις στην 3η αγωνιστική του χρονιά ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής έχει καταφέρει και έχει πλασαριστεί στους κορυφαίους όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και  πανελλήνια, αφήνοντας πίσω συλλόγους με ιστορία ετών, αλλά και εμπειρία πρωταθλητισμού.  Συστηματική δουλειά από την Tsipteam του Χρήστου Τσιπουρίδη, σε αντίξοες συνθήκες και με υλικό αθλητές με στόφα πρωταθλητών η συνταγή της επιτυχίας, που απώτερος σκοπός της διοίκησης του συλλόγου είναι η εκκόλαψη αυτών.

193 βαθμοί σε μόλις 2 αγώνες, η επίτευξη των ορίων για τα πανελλήνια πρωταθλήματα, με σημαντικούς τραυματισμούς που θα κοστίσουν στην ομάδα και με απουσίες λόγω προβλημάτων, είναι η εικόνα του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής αυτή τη στιγμή που όμως η αισιοδοξία,  η δίψα για νίκη και η καλή προετοιμασία είναι τα εφόδια που κάνουν αυτήν την ομάδα και ξεχωρίζει!

Share it