Search

Τίμησαν την πρωταθλήτρια Ασπίδα Ξάνθης οι Βασίλισσες της Θράκης!(+pic)

Με το καθιερωμένο της αποχαιρετιστήριο πάρτι στο “Κτήμα” αποχαιρέτησε την φετινή αγωνιστική σαιζόν η Γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα “Βασίλισσα Θράκης”.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Βασίλισσες της Θράκης, τίμησαν την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ξάνθης, με την φετινή της Ασπίδας Ξάνθης να έχει ξεχωριστή σημασία καθώς η Ασπίδα κατέγραψε και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ τελειώνοντας το πρωτάθλημα με 26/26 νίκες, αλλά και του γεγονότος πως είναι η ομάδα την φανέλα της οποίας φόρεσε για αρκετά χρόνια ο Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της Βασίλισσας, Απόστολος Κουτρουλός κατακτώντας μάλιστα και το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Την βράβευση στην ομάδα της Ασπίδας έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας, Διαμαντής Σκουλαρίκης που παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στο μέλος της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου της Ξάνθης, Ειρήνη Γαλαχουσίδου η οποία ευχαρίστησε την γυναικεία ομάδα της πόλης για αυτή την σημαντική τιμή.

Το παρών απο πλευράς Ασπίδας έδωσαν επίσης ο προπονητής Χρήστος Σαμαράς με τον βοηθό του Σίφη Λαδόπουλο και τον φροντιστή της ομάδας Σάκη Βουτσαδάκη, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Μπάμπη Κυριαζίδη και Ντουμπάν Τουράν αλλά και τους Τάσο Ζωγράφο και Λίνα Γαλαχουσίδου που εκπροσώπησαν την διοίκηση της ομάδας.

 

Share it