Search

Ο απολογισμός της 29ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 23 γκολ και 4 νίκες γηπεδούχων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με ευρεία νίκη επί του ΑΣ Αγιοχωρίου έκλεισε η σεζόν για τον ΑΠΣ Πανθρακικό, η Ένωση Ασωμάτων νίκη εύκολα το Φανάρι, το Ατσάλι Αρχοντικών βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ενώ η ΑΕ Κομοτηνής, σημείωσε το αποτέλεσμα της αγωνιστικής, επικρατώντας με 2-0 του Ηρακλή Σαπών.

Ένωση Ασωμάτων-ΑΟ Φαναρίου 6-1

Εύκολη νίκη με 6-1 πέτυχε η Ένωση Ασωμάτων κόντρα στον ΑΟ Φαναρίου και έκλεισε νικηφόρα τις εντός έδρας της υποχρεώσεις. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Παλτζί Μεχμέτ (2), Χασάν Βολκάν (2), Χατζόγλου Σερδάρ και Χαραλαμπίδης, ενώ το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Νίκος Μποντρότσος.

ΑΠΣ Πανθρακικός-ΑΣ Αγιοχωρίου 7-1

Με 7-1 νίκησε ο ΑΠΣ Πανθρακικός τον ΑΣ Αγιοχωρίου ,στο τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν για του πράσινους, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Α’ κατηγορία. Τα γκολ των πανθήρων σημείωσαν οι Παπαθέος (3), Δελής (2), Τσιακλίδης και αυτογκόλ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 3-1.

ΑΕ Κομοτηνής-Ηρακλής Σαπών 2-0

Με 2-0 νίκησε η ΑΕ Κομοτηνής τον Ηρακλή Σαπών σημειώνοντας την πιο αξιοσημείωτη νίκη της αγωνιστικής. Τα τέρματα των κιτρινόμαυρων πέτυχαν οι Κιρκιτζής και Ζησίδης.

Ατσάλι Αρχοντικών-ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 4-2

Το Ατσάλι Αρχοντικών νίκησε με 4-2 την Φιλία Κομοτηνής και βρίσκεται μόλις ένα βήμα από την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Ο Χαντζή Ρετζέπ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Κιουτσούκ Μουσταφά με δύο τέρματα έκανε το 3-0. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με τον Μολλά Εμρέ, ο Κιουτσούκ Μουσταφά έπειτα, συμπλήρωσε το χατ-τρικ για το 4-1, ενώ τέλος και πάλι ο Μολλά Εμρέ πέτυχε το τελικό 4-2.

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-Βιστωνίδα Κοπτερού 0-3 α.α.

Νέα Δόξα Υφαντών-Αετός Μίσχου 0-3 α.α.

Ελπίδες Κομοτηνής-Πόντος Κομοτηνής 0-3 α.α.

Ρεπό: ΑΟ Μύστακας

 

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 29 αγωνιστικές!

Share it