Search

Νέα ήττα από τον Αριστοτέλη για τον Δ.Σ. Ροδόπης/Δράμας! Απομακρύνεται ο στόχος της πρώτης θέσης! (+pics)

Την ήττα με 2-5 από τον Αριστοτέλη γνώρισε η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης/Δράμας, στο έκτο παιχνίδι που έδωσε για το 34ο Π.Π.Π.Δ.Σ.!

Η ομάδα της Ροδόπης/Δράμας, φαίνεται πως διανύει μια κακή περίοδο στο Δικηγορικό Πρωτάθλημα, αφού αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα ο Δ.Σ. Ροδόπης/Δράμας παρέμεινε στους 7 βαθμούς, έχοντας παίξει 6 ματς, ενώ του απομένουν ακόμη δύο, με τον στόχο της πρωτιάς να έχει απομακρυνθεί πολύ πλέον. Στο ματς με τον Αριστοτέλη, οι γηπεδούχοι, αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ωστόσο δέχτηκαν το 2-3 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, με την ψυχολογία τους να επηρεάζεται και στο δεύτερο μέρος να επέρχεται ολική κατάρρευση, όπως μαρτυρά και το τελικό 2-5.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11′ με το σουτ του Καρατζιόβαλη, με τον Χριστιά στο 18′ να κάνει το 0-2. Στο 22′ μετά από φάση διαρκείας, ο Γεωργιάδης μείωσε για την ομάδα της Ροδόπης/Δράμας σε 1-2 και στο 37′ ο Μοσχάκης με σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 44′ ο Κοκκονίδης με κεφαλιά, έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-3, στο 58′ ο Νίκας πέτυχε το 2-4 και στο 64′ και πάλι ο Κοκκινίδης έγραψε, με σουτ, το τελικό σκορ. Να σημειώσουμε πως στο 50′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ουρούμη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαμαλίδης που είχε για βοηθούς τους Δελή και Πανταζή.

Δ.Σ. Ροδόπης/Δράμας: Πουλακίδας, Οικονόμου (Ίτσας), Καρά Χουσεΐν Μουσταφά, Βόλτσης, Ντάσιος, Γεωργιάδης, Κυπαρισσούδης, Ουρούμης (65′ Χατζηκυριακίδης), Μοσχάκης (65′ Μεχμέτ Μεχμέτ), Τσορπίδης (65′ Κουκουρής), Κρεβούρης.

Photo Credits: Περισκόπιο

Share it