Search

Photos: Αντίο στην σαιζόν με φιλική νίκη επί του Εδεσσαϊκού για την Ξάνθη!

Με φιλικό κόντρα στον Εδεσσαϊκό ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ, που απο την Παρασκευή αποχωρούν για τις διακοπές τους.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο βοηθητικό της ξανθιώτικης ΠΑΕ η ομάδα της Ξάνθης επικράτησε με 4-1 απέναντι στην ομάδα του Κομοτηναίου Τζατζανά που πίεσε μόνο στο δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο μέρος το σκορ ήταν 3-0 με την Ξάνθη να σκοράρει με τους Γέντρισεκ στο 10′ και Ντουρίτσκοβιτς στο 12′, ενώ στο 24′ ο Κασά Καμαρά με εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μείωσαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρακούτη, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 81′ ο Κίκε Μπόουλα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουντζής με βοηθούς τους Παναγιώτη Βαμβακίδη και Γιώργο Γκώγο της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Μίλαν Ράσταβατς): Σταθάκης (40′ Τζελέπης), Σβάρνας (40′ Λισγάρας), Μελιόπουλος, Μπαξεβανίδης (40′ Ορφανίδης), Κασάδο, Καμαρά, Ντε Λούκας (40′ Χατζητερζόγλου), Φασίδης, Κίκε, Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ (40′ Σαμπανίδης).

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ(Ηλίας Σαπάνης): Βόλτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργίου, Τσουμίγκας, Ταουσίνης, Καρακούτης, Καράμπελας, Ντόγος.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν και οι: Αβδραμίδης, Τσόγκας, Μεταξάς, Σφέτκος,Τζατζανάς, Σίσκος, Μαυρόπουλος.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Share it