Search

Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία μεταξύ Μ. Κακουλίδη και ΠΑΕ ΑΕΚ για την άφιξη των πρωταθλητών για φιλικό στη Θράκη!

Ήταν εδώ και μέρες η ανεπίσημη θέση κύκλων της ΠΑΕ ΑΕΚ σε δύο επικοινωνίες που είχε το SportsAddict.gr με πηγές της ΠΑΕ απ’ τις αρχές του Μάη, πως ουδέποτε έχει πραγματοποιηθεί συμφωνία μετάβασης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας για φιλικό στην Κομοτηνή!

Όπως τότε μας δήλωναν κατηγορηματικά απ’  την ΠΑΕ ΑΕΚ, “δεν υπάρχει συμφωνία μετάβασης της ομάδας για φιλικό στην Κομοτηνή“. Όταν επισημάναμε με τη σειρά μας πως η άφιξη της ΑΕΚ στην Κομοτηνή δεν είναι απλά μία δημοσιογραφική πληροφόρηση ή μία ράδιο αρβύλα, αλλά έχει συζητηθεί στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κομοτηνής στις 26/4, με τον Δήμο μάλιστα να εγκρίνει ένα κονδύλιο ύψους 1.000 για τη διεξαγωγή του φιλικού μεταξύ της πρωταθλήτριας και μίας επίλεκτης ομάδας Ποντίων της Θράκης ανήμερα της Γενοκτονίας των Ποντίων στις 19 του Μάη, τότε η απάντηση ήταν πως “μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει μιας και οι προπονήσεις της πρώτης ομάδας τελειώνουν στις 16 του Μάη“.

Οι μέρες πέρασαν και τίποτα δεν άλλαξε. Η 16η Μαΐου έφτασε με την ΑΕΚ να ολοκληρώνει τις προπονήσεις της και τους ποδοσφαιριστές της να αρχίζουν τις διακοπές μετά τη χρονιά που έφερε τον δικέφαλο στην κορυφή του πρωταθλήματος. όπως είναι εύλογο με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για… μπάνια περίπτωση φιλικού δεν υφίσταται.

Το αρνητικό της υπόθεσης όμως, δεν είναι ο μη ερχομός της Ένωσης στη Θράκη επειδή κάτι στράβωσε την τελευταία στιγμή, αλλά η ανυπαρξία οποιασδήποτε συμφωνίας εξαρχής!

Share it