Search

Αλφρέδο Μεχία: “Θα ήθελα να μείνω στην Ξάνθη, θα πάω διακοπές και θα δούμε”

«Ζεστός» στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ξάνθη έδειξε ο Αλφρέδο Μεχία, όπως ανέφερε σε ιστοσελίδα της χώρας του.

Ο διεθνής χαφ απο την Ονδούρα όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο Sportsaddict έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης απο τους ξανθιώτες ωστόσο υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό που μοιάζει, την δεδομένη τουλάχιστον στιγμή, να μην υπάρχει διάθεση να καλυφθεί κάτι που εκτός απρόοπτου θα φέρει και το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πάντως ο Μεχά τονίζει πως θέλει να παει διακοπές να ξεκουραστεί και θα αποφασίσει μετά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε πως αν δεν υπάρχει ανανέωση θα ήθελε να παίξει σε Πορτογαλία και Τουρκία.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την παρουσία μου στην Ξάνθη. Τερματίσαμε στην έκτη θέση, έχοντας ισοβαθμήσει με τον Αστέρα στην 5η, αλλά υστερούσαμε στη διαφορά τερμάτων. Θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα, αλλά ακόμη είναι νωρίς. Θα δούμε. Αυτή την στιγμή θέλω να πάω διακοπές, να ξεκουραστώ και μετά θα αποφασίσω. Η ομάδα μου έχει δείξει ότι θέλει να μείνω και τώρα περιμένω την πρότασή της. Αν τελικά τα βρούμε έχει καλώς, αλλιώς θα συνεχίσω. Θα ήθελα να παίξω σε Πορτογαλία ή Τουρκία, αλλά θα δούμε», ανέφερε σχετικά ο διεθνής μέσος από την Ονδούρα.

Share it