Search

Πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης θέλει η ΑΕΚ!!!

Εδώ και πολύ καιρό είναι δεδομένο ότι ο Γιάννης Ανέστης δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και όπως είναι λογικό, εν όψει της νέας σεζόν η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα.

Η απόφαση που έχει παρθεί είναι να γίνει μεταγραφή για την συγκεκριμένη θέση και σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr ο παίκτης που κοιτάζουν οι “Κιτρινόμαυροι για να πλαισιώσει τους Βασίλη Μπάρκα και Παναγιώτη Τσιντώτα, είναι ο 25χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννενα, Μάκης Γιαννίκογλου, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ένωση.

Ο Γιαννίκογλου γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1993 και έχει ύψος 1,87 μ.. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης και το 2011 πήρε μεταγραφή για την Ομόνοια, ενώ δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα για την Καβάλα. Το 2015 υπέγραψε στον Ηρακλή και το προηγούμενο καλοκαίρι συμφώνησε σε μονοετές συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν πραγματοποίησε οκτώ συμμετοχές, τέσσερις για το πρωτάθλημα και τέσσερις για το κύπελλο Ελλάδας. Μάλιστα, τα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος ήταν… καυτά για την ομάδα του, καθώς ήταν απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.

Share it