Search

Διπλό με ανατροπή, με διπλό «χτύπημα» Ντίνα για ΟΦΗ και υποδοχή στο αεροδρόμιο!

Ο ΟΦΗ με το διπλό στην Αρτα επί της ΑΕ Καραισκάκης (1-2), παρέμεινε στην πρώτη θέση και θέλει τη νίκη στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Σπάρτη στις 27 Μαίου (μεσολαβούν τα παιχνίδια με Αχαρναικό και Βέροια, τα οποία κερδίζει άνευ αγώνα) για να κατακτήσει και τον τίτλο.

Τα δύο γκολ των Κρητικών τα πέτυχε ο Κομοτηναίος Θανάσης Ντίνας στο 80′ και στις καθυστερήσεις, φέρνοντας «τούμπα» το ματς καθώς οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί.

Η αποστολή του ΟΦΗ, έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα εκείνης της μέρας, ωστόσο φίλαθλοι του ΟΦΗ, ήταν εκεί, για να χειροκροτήσουν τον προπονητή και τους παίκτες, για την επιτυχία τους, καθώς μετά την άνοδο, είναι πλέον πολύ κοντά και στην κατάκτηση του τίτλου.

Την… αποθέωση γνώρισε ο Ντίνας, ο οποίος με τα 10 γκολ που έχει βάλει από τον Ιανουάριο, μέχρι σήμερα, είναι παίκτης κλειδί της πορείας του ΟΦΗ.

«Μπράβο Ντίνα! Είσαι παιχταράς!» του φώναξαν οι φίλαθλοι και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, αλλά και να τον συγχαρούν για τα δυο γκολ που πέτυχε στην Αρτα και οδήγησε τον ΟΦΗ στην καθοριστική νίκη.

Ο Ντίνας δείχνει να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου του ΟΦΗ, αλλά και την δική του ποδοσφαιρική …αναγέννηση στην κρητική ομάδα, καθώς είναι από τους κορυφαίους της πορείας του ΟΦΗ από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα.

Share it