Search

Αποθέωσε Λουτσέσκου ο Σαββίδης που του δίνει ανοικτό μπάτζετ και ηγεμονικό συμβόλαιο ανανέωσης!

Ο Ιβάν Σαββίδης είπε πολλά σημαντικά πράγματα στο γλέντι του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (2-0), αλλά μίλησε και για την επόμενη σεζόν.

Απευθυνόμενος στον Ραζβάν Λουτσέσκου του διαμήνυσε ότι θα έχει απεριόριστο ανοιχτό μπάτζετ για του χρόνου για να κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο ισχυρό! Ο Σαββίδης τόνισε: «Θέλω Ραζβάν (Λουτσέσκου) να σε ευχαριστήσω για την πολύ καλή δουλειά που έκανες στην ομάδα. Πήρες ένα ακατέργαστο διαμάντι, το οποίο για να αποκτήσει αξία χρειάστηκε σκληρή δουλειά. Και εσύ τα κατάφερες! Τώρα θέλω Ραζβάν από αύριο κιόλας να αρχίσει η δουλειά για τη νέα σεζόν. Και να ξέρεις ότι έχεις ανοιχτό μπάτζετ, χωρίς περιορισμούς! Εμείς θα αξίζουμε του χρόνου όσο όλοι οι άλλοι μαζί!».

Ακόμη ο Ιβάν Σαββίδης υποσχέθηκε ένα ξεχωριστό δώρο στον Ραζβάν Λουτσέσκου: μια ασπρόμαυρη μπάλα με ημιπολύτιμους λίθους Σβαφόφσκι την οποία έχει στο γραφείο του στο Ροστόφ. «Την επόμενη φορά που θα έρθω στη Θεσσαλονίκη θα στη φέρω. Θα είναι ένα ιδιαίτερο δώρο για να θυμάσαι την ιδιαίτερη φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ».

Να σημειώσουμε πως την Τρίτη 15 Μαϊού πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Μακεδονία Παλλάς του Ιβάν Σαββίδη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αν και η ροή πληροφοριών είναι περιορισμένη, οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως η ατζέντα του ραντεβού περικλείει πολλά θέματα. Γίνεται συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, που περιλαμβάνει τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την νέα χρονιά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά  και το νέο τριετές συμβόλαιο του Ρουμάνου τεχνικού.

Share it