Search

Διπλή παρουσία στο βάθρο για Διομήδη Ξάνθης στο Διασυλλογικό Ανδρών-Γυναικών!

Σπουδαίες επιδόσεις από τους αθλητές του Διομήδη Ξάνθης που εντυπωσίασαν και στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών (Β Αγωνιστικής Φάσης) που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 12 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη», έχοντας διπλή παρουσία στο βάθρο με τους Μιχάλη Παπουτσόγλου και Ευαγγελία Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά  το σχετικό δελτίο τύπου του Διομήδη αναφέρει:

Εντυπωσίασαν και πάλι με τις επιδόσεις τους οι νεαροί αθλητές μας οι οποίοι αγωνίστηκαν στη μεγάλη κατηγορία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καβαλας ανάμεσα σε εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη και τους νομούς Πέλλας και Κιλκίς.
Ο σύλλογός μας με την συνοδεία και την καθοδήγηση του προπονητή του συλλόγου μας Δημήτρη Παρασκευόπουλο συμμετείχε στην διοργάνωση με την παρουσία τριών αθλητών του.
Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν η Ευαγγελία Παπαϊωάννου στην σφαιροβολία Γυναικών και ο Μιχάλης Παπουτσόγλου στα 200 μέτρα Ανδρών, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την πολύ καλή τους αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι δύο αθλητές μας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Χρυσό μετάλλιο η νεάνιδα Ευαγγελία Παπαϊωάννου στην σφαιροβολία Γυναικών με ρίψη στα 13,09.
Αργυρό μετάλλιο ο έφηβος Μιχάλης Παπουτσόγλου στα 200 μέτρα Ανδρών με χρόνο 22,34 (προκριματικά 22,47).
Η κορασίδα Χρυσούλα Βασιλειάδου 7η στα 800 μέτρα με επίδοση 2:30:79.
Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω link:http://www.segas.gr/fi…/2018/Results/1os_kavala_b_imera_.xls
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά μας για την εξαιρετική παρουσία τους στα αγωνίσματα που λάβανε μέρος και τον προπονητή τους για την καθοριστική συμβολή του στις επιδόσεις τους.
Τους ευχόμαστε υγεία, καλή συνέχεια και πολλές αντιστοιχες επιτυχίες στο μέλλον.

Share it