Search

Έχασε βαθμούς κόντρα στην Δόξα Γρατινής ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου! (+pics)

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Δόξα Γρατινής στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play-off.

 

Το παιχνίδι αποτέλεσε έναν επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων, οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς και έτσι έμειναν στο -4 από την κορυφή. Από την άλλη η Δόξα που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και μόλις 12 παίκτες στην αποστολή της, κατάφερε να κερδίσει τον βαθμό της ισοπαλίας, αποτέλεσμα όμως που την έθεσε οριστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου. Δεν καίγονταν και ιδιαίτερα για την νίκη η Δόξα, όμως ο Ίασμος, με την κάτω του μετρίου εμφάνιση που πραγματοποίησε, πέταξε δύο βαθμούς.

 

Ο Μέγας απείλησε αρχικά μόλις στο δεύτερο λεπτό. Ο Ρομπέρ έκανε την κούρσα από τα αριστερά, πάτησε περιοχή και γύρισε στον Παπαρούνα, με το σουτ του τελευταίου να φεύγει ψηλά άουτ. Στην συνέχεια οι προσπάθειες του Αντωνιάδη και του Κλη δεν βρήκαν επίσης στόχο, με την Γρατινή να εκμεταλλεύεται την αστοχία και την αδράνεια στην τελική προσπάθεια των γηπεδούχων και να παίρνει το προβάδισμα κόντρα στην ροή του αγώνα.

 

Συγκεκριμένα στο 26′ οι φιλοξενούμενοι επιτέθηκαν από τα δεξιά, ο Χατζίδης δεν άφησε χαμένη την εξαιρετική κάθετη μπαλιά των συμπαικτών του και με ωραίο διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Τελευταία αξιόλογη φάση για το πρώτο μέρος στο 37′, με το σουτ του Αντωνιάδη που πέρασε άουτ. Η τεράστια ευκαιρία για τον Μέγα έλειψε από το παιχνίδι, αν και στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Σπυριάδη, έκλεισαν τους αντιπάλους τους στην μικρή περιοχή. Οι τελικές προσπάθειες των γαλανόλευκων, όμως, είτε εξωστρακίζονταν πάνω στα σώματα, ή κατέληγαν άουτ. Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου το τέρμα του Καραπάτσιου ακυρώθηκε, πιθανότατα ορθώς, ως οφσάιντ, ενώ στο 90+1′ μετά από φάση διαρκείας, ο Ζουμπιάδης έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 1-1.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Δανδανίδη. Αρκετά καλή η διαιτησία του αγώνα, με το μεγάλο ερωτηματικό των περισσότερων να έγκειται στο γεγονός πως στο φινάλε της αναμέτρησης, ο ρέφερι κράτησε μόλις ενάμιση λεπτό καθυστερήσεις, κάτι που προφανώς προκάλεσε την αντίδραση των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος (60′ Καραμπάτσιος), Βιόπουλος, Χουσεΐν Σαλήμ (46′ Γιαννακιτσίδης), Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης, Χουσεΐν Χιλμί, Κλης, Παπαρούνας, Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

Δόξα Γρατινής (Δίγκας): Μπουτσακτσή Εφτούν, Μαγκούτας, Λεγάτος, Παπαχρόνης, Ζουμπιάδης, Χατζάκης, Πασχάλης, Χατζίδης, Μπόζης, Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελήμ (40′ Χρυσαφίδης).

Share it