Search

Ο απολογισμός της 7ης αγωνιστικής των play-off και της 8ης αγωνιστικής των play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 10 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 7η αγωνιστική των Play-Off & την 8η αγωνιστική των Play-Out, η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Στα play-off το Κόσμιο νίκησε τον Σπάρτακο και παρέμεινε στην κορυφή, ο Ίασμος γλύτωσε στον τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας με την Γρατινή και η Ελπίδα Σαπών έφυγε με το διπλό από τον Σώστη.

Στα play-out τα Παγούρια έκοψαν βαθμούς από την Στρύμη, ο Πολύανθος νίκησε τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, που υποβιβάστηκε και η Ξυλαγανή πήρε άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών σε play-off και play-out, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών 0-3

Με το διπλό έφυγε από τον Σώστη η Ελπίδα Σαπών που νίκησε την τοπική Δόξα με 0-3. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Αμέτ Ερκάν, με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Βαγγέλης Καραθανάσης με δύο τέρματα στο 82′ και το 85′ σημείωσε το τελικό 0-3. Να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 18′ με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Καλοδημίδη.

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-0

Με 2-0 νίκησε τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων ο ΠΑΟΚ Κοσμίου και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ρουμπιές ήταν αυτός που έκανε το 1-0, μόλις στο 3′, ενώ ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 39′ έγραψε το τελικό 2-0.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Γρατινής 1-1

Την νίκη μέσα από τα χέρια του έχασε ο Μέγας, κόντρα στην Δόξα, αφού κατέκτησε τον βαθμό της ισοπαλίας την ύστατη στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26′ με τον Χατζίδη, ενώ στο 90+1′ μετά από φάση διαρκείας, ο Ζουμπιάδης έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 1-1.

PLAY-OUT

 

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Κομψάτος Πολυάνθου 0-1

Για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής μπήκε ο Κομψάτος Πολυάνθου, μετά την νίκη του με 0-1 επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ο οποίος υποβιβάστηκε. Οι φιλοξενούμενοι αν και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες, κατέκτησαν το τρίποντο, χάρη στην κεφαλιά του Φλωροκάπη στο 62′ και την επόμενη αγωνιστική κοντράρονται με τον Ορφέα Στρύμης, στον “τελικό” της παραμονής.

Ορφέας Στρύμης-Αναγέννηση Παγουρίων 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ορφέας Στρύμης και Αναγέννηση Παγουρίων, με το αποτέλεσμα να μην ευνοεί ιδιαίτερα τους γηπεδούχους. Ο Ορφέας προηγήθηκε στο 18′ με τον Καραγεωργίου, ενώ στο 84′ ο Κεφής με πέναλτι πέτυχε το τελικό 1-1.

Ορφέας Ξυλαγανής-ΑΟ Μεσσούνης 3-0 α.α. 

Θυμηθείτε τις βαθμολογίες των ειδικών πρωταθλημάτων μετά την 7η αγωνιστική των play-off και την 8η αγωνιστική των play-out!

Share it