Search

Βασιλακάκης: «Μόνο νίκες κόντρα σε Σπάρτη και Πανσερραϊκό»

Νίκες απέναντι σε Σπάρτη & Πανσερραϊκό για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η χρονιά για τη Δόξα Δράμας δήλωσε πως θέλει ο προπονητής των «μαυραετών» Κώστας Βασιλακάκης.

Ο Κομοτηναίος τεχνικός έκανε δηλώσεις μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με την Ξάνθη και δήλωσε ικανοποιημένος από το παιχνίδι αλλά και από τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Λόγω της διακοπής που είχαμε, μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε ένα δυνατό φιλικό με τη γειτονική ομάδα της Ξάνθης, όπου χρησιμοποιήσαμε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και παράλληλα θέλαμε να ξεφύγουμε από τη μονοτονία των προπονήσεων. Τέτοια φιλικά είναι καλά για τα παιδιά, αλλά και για όλους που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο.

Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Βέβαια γίνανε και λάθη, κάποιοι έδειξαν πιο έτοιμοι και κάποιοι πιο ανέτοιμοι. Βασικός μας στόχος είναι να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που υπολείπονται και να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το φετινό πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι με την Σπάρτη για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι αλλά και στο τελευταίο με τον Πανσερραϊκό».

Share it