Search

Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος “Παράδειγμα θέλησης και αποφασιστικότητας οι πρωταθλητές Ελλάδας του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης”

Τα συγχαρητήρια του στους μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας απεύθυνε ο Δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Αναλυτικά:

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την Ξάνθη μας στον τομέα του αθλητισμού, σημειώθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, στο Xanthi Arena, από το 2ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Ξάνθης.

Η ομάδα του ΓΕΛ Ξάνθης υπήρξε σαρωτική απέναντι στην ομάδα του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου, νικώντας με 3-0 στον μεγάλο τελικό, φέρνοντας στην πόλη έναν ακόμη τίτλο πρωταθλήματος.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εκφράζει τον ενθουσιασμό και τα θερμά του συγχαρητήρια προς όλους τους μαθητές – αθλητές που έδωσαν, για ακόμη μια φορά, παράδειγμα θέλησης και αποφασιστικότητας, για την επίτευξη του στόχου τους.

Τα παιδιά της Ξάνθης, τα δικά μας παιδιά μας έκαναν και πάλι υπερήφανους.

Άξιοι επαίνου είναι και οι εκπαιδευτικοί, οι προπονητές αλλά και οι γονείς που βρίσκονται δίπλα στα παιδιά σε κάθε τους προσπάθεια.

Τέλος, ο κ. Δημαρχόπουλος συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων, σχολικού έτους 2017-2018 (FINAL FOUR).

Share it